Karma Revero Aliso Edition içi ve dışıyla etkileyici

Ototeknikveri     23 Ekim 2018 11:33

2017 yılında Fisker Karma’nın güncellenen bir versiyonu çıktığından bu yana Karma Automotive’den pek haber yoktu. Firma yeni Revero Aliso Edition ile tekrar karşımıza çıktı.

Karma Revero Aliso Edition içi ve dışıyla etkileyici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Revero’nun şık ve akıcı çizgilerini yansıtan, çok sınırlı sayıda sunulacak bir ürün” olarak tarif edilen Aliso Edition, Kaliforniya sahillerinden ilham alıyor ve firmanın gelecekteki yönünü de işaret ediyor.

 

Özel versiyon, Laguna Pearl kaporta boyasıyla sahilin renklerini andırıyor ve adını Los Angeles yakınlarındaki Aliso plajından alıyor. Model özel logosu, siyah CarboTek karbon fiber tekerlekler, Brembo fren sistemi ve metalik koyu turuncu fren kaliperleri ile dikkat çekiyor.

 

Özgün stil kabinde de devam ediyor. İç mekan iki renk tonlu Bridge of Weir deri döşeme ve kontrast dikişlerle donatılmış. Ayrıca ahşap kaplamalar, platin detaylar ve “Aliso” kabartma logolu koltuklar lüks seviyesini daha da yukarılara çekiyor.

Standart model gibi, Revero Aliso Edition da 20.0 kWh lityum iyon pil ve toplam 403 beygir gücünde (301 kW / 408 PS) iki elektrikli motorla geliyor. Otomobil 5.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 201 km/s. Elektrikli modda otomobil tek şarjla 80 km gidebiliyor. Mesafe uzatıcı motorla ise bu mesafe 482.8 km’ye çıkıyor.

 

Yeni model sadece 15 adet üretilecek ve fiyatı 145.000 dolardan (824.000 TL) başlayacak. Model sadece Kanada ve ABD’de satılacak.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo