Volkswagen Avrupa’da yeni Tiguan Offroad modelini sundu

Ototeknikveri     25 Ekim 2018 07:12

Volkswagen Tiguan ailesini yeni Offroad versiyonu ile genişletiyor.

Volkswagen Avrupa’da yeni Tiguan Offroad modelini sundu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni VW Tiguan Offroad, 4Motion dört çekişli sürüş sistemi, Active Control sistemi ve “Onroad”, “Offroad”, “Kar” sürüş modlarıyla geliyor.

 

Seçilen sürüş moduna göre sürüş ve yardım sistemlerinin ayarları değişiyor. Bu sayede VW Tiguan Offroad her türlü zemin ve koşula daha iyi uyum sağlıyor, daha iyi çekiş gücüyle kaygan ya da yapışkan zeminlerde güvenli sürüş sunuyor.

 

Yeni tamponlar, gümüş eklentiler ve özel Offroad logosu yeni versiyonun diğerlerinden kolayca ayrılmasını sağlıyor. Otomobilin öne çıkan diğer özellikleri arasında entegre motor koruyucu plakası, siyah krom egzoz çıkışları, siyah tavan rayları ve yan ayna kapakları, ayrıca altı farklı renk seçeneği sayılabilir.

 

Renk seçenekleri Atlantic Blue Metallic, Indium Grey Metallic, Oryx White Pearl, Pure Grey, Pure White ve Tungsten Silver Metallic’ten oluşuyor. Bunlara ek olarak SUV artık iki renkli kombinasyonlarla alınabiliyor. Bu seçenek “Offroad Plus” paketiyle birlikte geliyor.

 

18 inç Sebring alaşım jantlar standart olarak sunuluyor ancak müşteriler isterlerse 19 inç Auckland ve Victoria Falls ya da 20 inç Kapstadt jantları tercih edebiliyor.

 

İç mekanda VW Tiguan Offroad, Austin kumaş döşeme, siyah tavan döşemesi, konforlu ön koltuklar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, deri kaplı vites kolu, alüminyum detaylar, paslanmaz çelik pedallar ve lastik yer paspaslarıyla geliyor.

 

Aktif Aydınlatma Sistemi, Dinamik Aydınlatma Asistanı ve dinamik viraj lambası standart olarak sunuluyor. Discover Pro navigasyon sistemi, Active Info Display dijital kontrol paneli, Treyler Asistanı ve DCC adaptif şasi kontrolü ise ekstra ücretle alınabiliyor.

 

Almanya’da Volkswagen Tiguan Offroad modelini bir dizi benzinli ve dizel motorla sunuyor. Seri 150 PS (148 bg / 110 kW) TDI motor ve yedi vitesle DSG otomatik şanzımanla başlıyor. Tüm versiyonlar standart olarak dört çekişli sürüş sistemi ve DSG şanzımanla geliyor. Giriş seviyesi model 40.925 euro (261.656 TL) fiyatla satılıyor.

 

Son Güncelleme : 25 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo