Yeni M Performance parçalarıyla 2019 BMW X5 daha atletik

Ototeknikveri     25 Ekim 2018 08:03

Yeni BMW X5 otomobillerinin farklı görünmesini isteyenler için firma şimdi M Performance parçalarıyla zengin kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.

Yeni M Performance parçalarıyla 2019 BMW X5 daha atletik
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni paketle birlikte gelen özellikler arasında sportif dış cephe ve iç mekan bileşenleri, ayrıca performans parçaları bulunuyor. 2019 X5’in görünümünü iyileştirmek için, BMW çok sayıda parlak renkli karbon fiber eklenti sunuyor. Ön kısımda tampona tutturulmuş M Performance kanatçığı ve M Performance ön hava girişi daha kaslı bir görünüm sağlıyor.

 

Yan görünüme mat Jet Siyah renginde, 20 inç Star Spoke 748 M hafif alaşım jantlar hakim. İlginç şekilde tekerleklerde arazi tipi lastik kullanılmış, bu da bir BMW X5’te beklenmedik bir şey. Ayrıca 22 inç tekerlekler ve performans lastikleri de alınabiliyor.

 

Tekerleklerin arkasında devasa BMW Performance 19 inç fren sistemi içten havalandırmalı ve oluklu diskleri ve kırmızı kaliperleriyle görünüyor. Karbon fiber ayna kapakları ve M Performance mat siyah yan etek uzantıları “M Performance” logosuyla birlikte yanda dikkat çeken diğer özellikler. Yanlarda bu kadar büyük bir uzantı istemeyenler için daha az dikkat çeken Frozen Black eklentiler de mevcut.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde büyük sayılabilecek bir M Performance karbon fiber difüzör, ayrıca yine karbon fiber kanatçıklar görülüyor. Her iki öğe de otomobilin kaslı görünümünü pekiştiriyor.

 

Sportif tema iç mekanda M Performance direksiyon simidi ve direksiyonun tepe noktasında özel bir işaret, ayrıca karbon fiber / Alcantara kaplamalar ile devam ediyor. Paslanmaz çelik pedal kapakları ve M Performance yer paspasları iç mekanı tamamlıyor.

 

Son olarak BMW modelle birlikte bir OBD cihazı ve akıllı telefon uygulamasından oluşan M Performance Drive Analyser sistemini sunuyor. Sistem sürücüye tüm sürüş dinamikleri verilerini, kayıt ve analiz seçeneklerini sunuyor. Bu teknolojiyle yolculukları akıllı telefon kamerasıyla kaydetmek, sürüş verilerini ve GPS verilerine göre rotayı kaydetmek de mümkün oluyor. BMW X5 M Performance parçalarıyla birlikte Mart 2019’da çıkacak.

 

 

Son Güncelleme : 25 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo