VW T-Cross Çin ve Latin Amerika versiyonları ortaya çıktı

Ototeknikveri     29 Ekim 2018 02:40

2019 T-Cross’un global bir model olduğunu vurgulamak için, Volkswagen yeni modeli Amsterdam, Sao Paulo ve Şanghay’da aynı anda tanıttı.

VW T-Cross Çin ve Latin Amerika versiyonları ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üç şehir T-Cross’un piyasaya sürüleceği bölgeleri temsil ediyor: Avrupa, Latin Amerika ve Asya. Öte yandan, özellikler, materyaller hatta tasarım bakımından tüm T-Cross modelleri aynı olmayacak. Volkswagen ürünü bölgelere göre adapte edecek. Çin’e özel T-Cross bu stratejinin en iyi örneği olacak. Dünyanın en büyük otomobil piyasası diğer ülkelerden farklı bir modele sahip olacak.

 

Çin versiyonu T-Cross özel bir ön kısım tasarımına sahip. Farlar ve ön panjur Tiguan’la neredeyse aynı görünüyor. Tamponlar ve koruyucu plakalar da değiştirilmiş, Volkswagen Çin çin T-Cross’a daha sağlam ve heybetli bir görünüm kazandırmış.

 

Arka lambalar Avrupa modeliyle aynı şekle sahip ancak imzaları farklı. Çin modeli krom kapı kollarıyla geliyor, Avrupa modelinin kollarıysa kaportayla aynı renkte.

 

Çin versiyonu T-Cross’un iç mekan görüntüleri henüz yayınlanmadı ancak Latin Amerika versiyonunun görüntülerine sahibiz. Bu versiyon dışarıdan Avrupalı T-Cross ile aynı görünüyor ancak iç mekanda bazı farklılıklar var.

 

Direksiyon doğrudan Polo’dan alınmış ve konsol Avrupa T-Cross’tan daha çok Polo’ya benziyor. Dokunmatik ekranın üzerindeki depolama alanı ve kontrol paneliyle ana ekranı ayıran parça bu versiyonda bulunmuyor. İç mekanda kullanılan materyaller de daha ucuz görünüyor.

Son Güncelleme : 29 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo