2020 Kia Ceed Crossover ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     30 Ekim 2018 10:19

Kia yeni Ceed GT ve Proceed’i Paris Auto Show’da tanıtmıştı. Şimdi Ceed ailesinin en yeni üyesinden görüntüler de ulaştı.

2020 Kia Ceed Crossover ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni crossover model Koreli kompakt otomobili temel alacak. Modelin ismi henüz resmi olarak açıklanmadı ancak Ceed adını sürdürmesi mümkün. Otomobil Kia’nın portföyünde Stonic ve Sportage modellerinin arasında yer alacak ve bu iki model arasında denge oluşturacak.

 

İlk casus fotoğraflar otomobilin tasarımını fazla ele vermiyor ancak ailenin geri kalanıyla benzer farlar ve arka lambalar fark ediliyor. Otomobil şimdilik bir SUV’den daha çok biraz rötuşlanmış bir hatchback’e benziyor. Bu da yoldaki sürüş performansına olumlu etki edecek bir şey.

 

Otomobilde Ceed ailesini yansıtan bir ön kısım tasarımı ve “kaplan burnu” tipi ön panjur olacak. Tekerlek kemerlerinin çevresinde plastik kaplama da bir diğer dikkat çeken özellik. Yeni model hatchback ve station’dan daha yüksek.

 

Pencere çizgisi Kia Ceed hatchback ile benzer. C sütunlarının arkasındaki kaplama otomobilin üçüncü yan penceresini gizliyor.

 

İç mekandan henüz fotoğraf yok ancak ailenin diğer modelleriyle çok benzer olacağı tahmin ediliyor. Yeni sürücü odaklı orta konsol yüzer tipte dokunmatik ekranla geliyor. SUV’nin diğer modellerden daha büyük boyutlarının pratiklik ve konforu da artırması bekleniyor.

 

Motor serisinde Ceed ile aynı turboşarjlı benzinli ve dizel seçenekler yer alabilir. Daha küçük Stonic’in aksine opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi de bekleniyor. Kia’nın yeni Ceed versiyonunu 2019’un sonuna doğru ya da 2020’de çıkartması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 30 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo