Yeni VW kompakt pickup konseptinden teaser

Ototeknikveri     30 Ekim 2018 11:00

Volkswagen 6 Kasım’da Sao Paulo’da tanıtacağı yeni pickup konseptinden ilk çizimleri yayınladı.

Yeni VW kompakt pickup konseptinden teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sıra dışı bir pickup olarak tanımlanan, henüz ismi açıklanmayan model, kamyonetler ve SUV’lerin en iyi özelliklerini biraraya topluyor. Firma henüz detayları açıklamadı ancak konseptin inovatif “değiştirilebilir yükleme alanı” ile geleceği belirtildi. Bu kısım kamyonetin kabininin arka paneli katlanarak uzatılabilecek. Bu özelliğin Chevrolet Avalanche’da kullanılan çıkartılabilir arka kasa duvarına benzer olduğu tahmin ediliyor.

 

Şehir odaklı olduğu söylenen araç, MQB platformunu kullanacak ve dört çekişli sürüş sistemiyle gelecek. Firma modelin Amarok’un altında konumlanacağını da açıkladı.

 

Volkswagen konseptten sadece bir fotoğraf yayınladı ancak kamyonetin güçlü karakter çizgilerine, büyük tekerlek kemerlerine ve yüksek duvarlı, kenarları yuvarlatılmış bir arka kasaya sahip olduğu anlaşılıyor. Tam genişlikteki arka lambalar, gümüş C sütunu ve kısa tavan rayları da görülebiliyor.

 

Daha büyük Tanoak konseptinin üretime geçirilip geçirilmeyeceği henüz bilinmiyor. Görselleri yayınlanan bu pickup ise 2020 yılında Brezilya’da çıkacak. Volkswagen üretim versiyonunun konseptten farksız olacağını ve daha sonra dünyadaki diğer piyasalarda da sunulacağını belirtti. Bunların hangi piyasalar olduğu henüz bilinmiyor.

Son Güncelleme : 30 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo