Kia’dan 2020 Telluride tanıtımı öncesinde dört yeni off-road konsepti

Ototeknikveri     31 Ekim 2018 08:08

Kia Telluride modelinin üretim versiyonunu henüz tanıtmadı ancak firma Las Vegas SEMA fuarında dört yeni konseptiyle yer aldı.

Kia’dan 2020 Telluride tanıtımı öncesinde dört yeni off-road konsepti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

LGE-CTS Motorsports ile birlikte geliştirilen dört konsept de V6 motordan güç alıyor ve farklı off-road ortamlarından esinlenen özgün tasarımlarla geliyor. Konseptler ayrıca gelecek yılın başlarında Detroit’de tanıtılacak yeni crossover’ın ön izlemesi olma niteliğini taşıyor.

 

Telluride Horizon Roamer, Rubicon Trail rotasının üstesinden gelmek için tasarlanmış. Parlak turuncu kaporta rengi siyah kaput, siyah çamurluklar ve 32 inç Milestar Patagonia çamurlu zemin lastiklerine sahip siyah tekerleklerle tamamlanıyor.

 

Konsept ayrıca far korkuluğu, off-road şnorkel ve entegre LED aydınlatmalı tavan raylarıyla geliyor. Koruyucu plakalar ve düz borulu egzoz da diğer özellikler arasında.

 

Telluride Cadet Leader konsepti off-road rotalarda önden giderek zorlu arazide konvoydaki diğerlerine yol açmak için tasarlanmış. Crossover, Horizon Roamer ile aynı modifikasyonlara sahip ancak iki renkli boyası ve arka panelde bulunan Rotopak taşıyıcı ile ondan ayrılıyor. Konsept Amber Halo LED lambalar ve koruyucu plakalı arka tampon ile dikkat çekiyor.

 

Telluride Desert Drifter Las Vegas’taki çöl ortamı için tasarlanmış. Çöl kumu rengi boya ve kontrast siyah detaylar konseptin çarpıcı özelliklerinden. Konsept kaputundaki Rotopack’ler ile diğerlerinden ayrılıyor.

 

Son konsept ise Telluride Baja Glider. Meksika’nın zorlu taşrası için tasarlanan konsept tüp görünümlü ön tampon ve büyük koruyucu plakasıyla dikkat çekiyor. Model ayrıca LED aydınlatma şeridi, uyumlu arka tampon ve 32 inç lastiklere sahip tekerleklerle geliyor.

 

Kia üretim modeliyle ilgili ağzını sıkı tutmaya devam ediyor. Telluride sekiz kişi kapasiteli olacak ve 2019’un ilk yarısında tanıtılacak.

 

Son Güncelleme : 31 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo