2019 BMW 8-Serisi Cabrio’dan yeni fotoğraflar

Ototeknikveri     31 Ekim 2018 10:23

Yeni 8-Serisi Cabrio firmanın son yıllarda saklamakta en başarısız olduğu sırlarından.

2019 BMW 8-Serisi Cabrio’dan yeni fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bugüne kadar gördüğümüz casus fotoğraflar modelin neredeyse tüm özelliklerini ortaya döktü. Test prototiplerinde kamuflajlı olan tek kısım bagaj kapağı ve arka çamurluklardı.

 

Şimdi 2019 8-Serisi Cabrio’yu internete sızan resmi fotoğraflarda görebiliyoruz. Belçikalı web sitesi Autotijn tanıtımdan önce fotoğrafları yayınladı. 8-Serisi Cabrio dünya prömiyeri bir ay sonra Los Angeles Auto Show’da yapılacak. Stil bakımından cabrio açılır kumaş tavanıyla çok şık görünüyor. Otomobilin spor bir otomobilden daha çok lüks otomobil gibi göründüğü söylenebilir.

 

Fotoğraflardaki modelin en üst donanım seviyesi M850i xDrive olduğu anlaşılıyor. 8-Serisi Coupe’nin de aynı güç aktarım mekanizması konfigürasyonuyla sunulduğu düşünülürse bu şaşırtıcı değil. Bu modelde bulunan 4.4 litre çift turbo benzinli V8 motor, sekiz vitesli Steptronic otomatik şanzımanla geliyor.

 

M850i xDrive Cabrio 530 PS (523 bg) ve 750 Nm tork ile geliyor. Bu donanımla otomobil 4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Coupe model aynı hıza 3.7 saniyede çıkıyor.

 

Coupe ile olduğu gibi azami hız elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılacak. Kasım ayındaki resmi tanıtımda daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 31 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo