BMW’den Venedik’te kötü zamanlama

Ototeknikveri     01 Kasım 2018 09:13

%75’i sular altında kalan Venedik son yılların en büyük sel baskınını yaşarken, BMW yeni 2019 8-Serisi Coupe’nin Venedik kanallarında çekilmiş görüntülerini yayınladı.

BMW’den Venedik’te kötü zamanlama
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW ikonik 8-Serisi’ni yeniden canlandırdı ve bu önemli modelin lansmanı şık bir şekilde yapılmalıydı. Modelin reklamları başarı için gerekli her şeye sahipti. Firma yeni modeli Venedik’in tarihi merkezinde sürerek görüntüledi. Otomobil bugüne kadar hiç yapılmamış şekilde Canal Grande ve Rialto köprüsünün altından geçti. 8-Serisi’nin sudan etkilenmemesi için yetkililerden izin alınarak otomobilin geçeceği yerlere özel yüzer platformlar yerleştirildi.

 

TV reklamında BMW otomobilleri seven ancak ulaşımın tekne ve gemilerle sağlandığı bir şehirde yaşadığı için bu otomobillere ulaşamayan genç bir Venedikli görüyoruz. Bu kişi yıllar sonra bir yetişkin olarak Venedik’e dönüyor ve tarihi şehrin kanallarında 8-Serisi Coupe otomobilini sürme hayalini gerçekleştiriyor. BMW’ye göre reklam imkansız görünen şeylerin gerçek olabileceği üzerine kurulmuş.

Reklam filmi etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. Öte yandan reklamın zamanlaması daha iyi olabilirdi. Bugünlerde Venedik tarihindeki en kötü sel baskınlarından birisini yaşıyor ve felaket derecesindeki fırtınalar şehre zarar veriyor. Yükselen sular Venedik’in ünlü meydanlarını ve yollarını kaplamış durumda. Bazı yerlerde su seviyesi 1560 mm’ye kadar çıkıyor.

Böyle bir zamanda BMW 8-Serisi Coupe’yi şehrin kanallarında gösteren neşeli bir reklam filminin yayınlanması duyarsızlık olarak nitelendirilerek bazı eleştirilere neden oldu.

 

Son Güncelleme : 01 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo