Hyundai Assan’dan Avantajlı Kış Servis Kampanyası

Ototeknikveri     01 Kasım 2018 11:12

Hyundai Assan, 30 Kasım’a kadar sürecek kampanyada ücretsiz check-up yapıyor. Kampanya dahilinde, silecek süpürgesi, akü ve antifrizde yüzde 20 parça indirimi var. Ayrıca, 4 adet lastik alımına 140 TL’ye varan indirim veriliyor. 750 TL ve üzeri bakım harcamalarında da 100 TL değerinde alış veriş kartı hediye ediliyor.

Hyundai Assan’dan Avantajlı Kış Servis Kampanyası
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Satış ve satış sonrası hizmetlerine hız kesmeden devam eden Hyundai, müşterileri için yeni bir kış servis kampanyası daha sunuyor. Hyundai’nin hayatı kolaylaştıran sadakat programı Blue Card, hem yetkili servislerde hem de farklı marka ortaklıkları ile 30 Kasım tarihine kadar özel bir kampanya ile sahiplerinin karşısına çıkıyor.

 

Kış mevsiminin zorlu günleri başlamadan, tüm modellerine ücretsiz olarak check-up hizmeti veren Hyundai, silecek süpürgesi, akü ve antifrizde de yüzde 20 parça indirimi uyguluyor. Klima, lastik, fren, debriyaj, süspansiyon, egzoz başta olmak üzere 37 farklı noktadan yapılan ücretsiz check-up ve parça indirimi avantajlarının yanı sıra 4 adet lastik alımında da 140 TL’ye varan indirim yapılıyor. Ayrıca tüm Blue Card sahipleri, 750 TL ve üzeri bakım harcamalarında ise 100 TL değerinde alış veriş kartı da kazanmış oluyorlar.

 

Kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Servisleri’ni öğrenmek ve detaylı bilgi almak isteyen müşteriler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Son Güncelleme : 01 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo