2020 Mercedes CLA Shooting Brake görüntülendi

Ototeknikveri     01 Kasım 2018 11:37

2020 Mercedes CLA Shooting Brake versiyonunun neredeyse bitmiş prototipleri trafikte test edilirken görüntülendi.

2020 Mercedes CLA Shooting Brake görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

CLA Shooting Brake ilk olarak 2014 LA Auto Show’da tanıtılmıştı. Modelin ardındaki fikir oldukça basitti: otomobil standart CLA ile aynı uzunluk ve aks mesafesine sahip olacak ancak arak koltukta daha fazla bacak mesafesi ve daha fazla bagaj kapasitesi sunacaktı.

 

Aynı reçete, yeni stil

İkinci nesil model de aynı oyun planını takip edecek ancak selefinden oldukça farklı görünecek. Yeni CLA Shooting Brake otomobil üreticisinin “Duyusal Saflık” (Sensual Purity) tasarım dilini taşıyan ilk Mercedes station olacak. Bu tasarım dili yeni CLS, A-Serisi, B-Serisi, GLE, EQC ve AMG GT 4 kapılı modelde de bulunuyor. Yakında güncellenecek E-Serisi de tamamen olmasa da bu havayı taşıyacak.

 

Teknolojide yeni bir çağ

Yeni Mercedes modelleri en güncel aktif güvenlik, bağlantı ve multimedya sistemleriyle geliyor. Yeni CLA Shooting Brake de bunlardan farklı olmayacak.

 

Firmanın iki ekranlı MBUX multimedya sistemi, ambiyans aydınlatması, yuvarlak hava girişleri, üç kollu direksiyon simidi, ayrıca A-Serisi ve A-Serisi sedan modellerinde yer alan pek çok diğer özellik otomobilde bulunuyor.

 

Motor seçenekleri de yine A-Serisi’nden alınan benzinli ve dizel motorlardan oluşuyor. Mercedes’in 306 PS (302 bg) güç çıkışı ve 400 Nm torka sahip br AMG 35 modeli hazırlaması da bekleniyor. Ayrıca 400 PS (394 bg) üzerinde bir AMG 45 versiyonu da gelebilir.

 

Dört kapılı kardeşi gibi Mercedes CLA Shooting Brake de gelecek yıl içinde üretime girecek.

 

Son Güncelleme : 02 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo