Elon Musk, Tesla’nın süper fütüristik kamyoneti için çok heyecanlı

Ototeknikveri     04 Kasım 2018 10:11

Tesla yöneticisi Elon Musk markanın yeni çıkacak elektrikli pickup kamyoneti için çok heyecanlı. Musk, pickup aracın Tesla’nın en çok ilgi duyduğu modeli olduğunu söyledi.

Elon Musk, Tesla’nın süper fütüristik kamyoneti için çok heyecanlı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elon Musk Recode’a verdiği röportajda “Bu pickup kamyonet için çok heyecanlıyım. Uzun zamandır böyle bir şey yapmak istiyordum. Farklı tasarımları değerlendirme aşamasındayız. Süper fütüristik, cyberpunk bir stil istiyorum.” diye konuştu.

 

Pickup aracın tek teaser resminde kasasına bir Ford F-150’yi sığdırabilecek büyüklükte bir taşıt görülüyor. Musk aracın aşırı büyük olmasının bazılarının tepkisini çekebileceğini ancak bunu umursamadığını belirtti.

 

Musk, “Eğer insanlar bu tasarımı yeterince sevmezse daha sonra geleneksel bir kamyonet de yapabiliriz. Bu tasarımı ben gerçekten çok seviyorum. Araç bol miktarda titanyum içerecek.” diye ekledi.

Yeni kamyonetle neden bu kadar ilgilendiği sorulduğunda Musk “bu araç kalpleri durduracak, heyecan verici ve harika olacak.” dedi ve “Fosil yakıtlı kamyonetleri yollardan kaldıracağız.” diye belirtti.

 

Tesla dev pickup kamyoneti Model Y crossover’ın gelecek yılki tanıtımından sonra çıkartacak. Aracın pek çok bileşenini elektrikli Tesla Semi ile paylaşması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 04 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo