Mercedes E-Serisi All-Terrain güncelleniyor

Ototeknikveri     06 Kasım 2018 10:05

Geçen ay casus fotoğrafları ortaya çıkan 2020 Mercedes E-Serisi’nin trafiğe açık yollarda testleri başladı.

Mercedes E-Serisi All-Terrain güncelleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 E-Serisi prototipini bu kadar erken görmek şaşırtıcı, zira beşinci nesil 2016’da piyasaya çıkmıştı. Güncellenen modeldeki stil değişiklikleri de aynı derecede sürpriz oldu. 2020 E-Serisi station prototipinin ön ve arka kısımlarında önemli güncellemeler bulunuyor.

 

Şimdi Mercedes aynı güncellemeleri E-Serisi All-Terrain için de yapıyor. Model Avrupa’da 2017 yılının Ocak ayında çıkmıştı. Bu da firmanın sadece iki yaşındaki bir modeli güncellediği anlamına geliyor.

 

Güncellenen E-Serisi All-Terrain 2019’da çıkacak. Standart E-Serisi station ile olduğu gibi All-Terrain de yeni farlar ve arka lambalarla, ayrıca yeni ön panjur ve yeniden stillendirilen ön tamponla gelecek. Bu değişikliklerin E-Serisi’ni yeni Sensual Purity (Duyusal Saflık) tasarım diliyle uyumlu hale getirmesi bekleniyor.

 

Örneğin gündüz sürüş ışıklarının imzası ve ön panjur yeni CLS dört kapılı coupe modeli andırıyor. Ön tampon ise meraklı gözlerden itinayla gizlenmiş. Bu kısmın agresif bir tasarımla gelmesi bekleniyor.

 

Serideki tüm modellerle paylaşılan bu güncellemelerin yanı sıra, All-Terrain plastik kaplama, koruyucu plakalar ve daha fazla biniş yüksekliği gibi özellikler de var.

 

Teknik güncellemeleri öğrenmek için henüz erken ancak Mercedes’in otomobili en yeni ürünleriyle aynı seviyeye getirmesi bekleniyor. Yeni E-Serisi modelleri markanın en yeni güç aktarım mekanizmaları, güvenlik teknolojileri ve multimedya yazılımlarına sahip olacak.

 

Son Güncelleme : 06 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo