Skoda Kodiaq GT’nin iç mekanı Kodiaq RS’yi hatırlatıyor

Ototeknikveri     07 Kasım 2018 11:05

Geçen ayki ön izlemenin ardından Skoda Kodiaq GT crossover modelini Çin’in Şanghay kentinde tanıttı.

Skoda Kodiaq GT’nin iç mekanı Kodiaq RS’yi hatırlatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda’nın ilk SUV coupe modelinin tanıtımı Çin International Import Expo 2018 bünyesinde yapıldı. Yeni model 16 – 25 Kasım günleri arasında Guangzhou Motor Show’da da yer alacak. Şimdiye kadar firma yeni 4.63 metre uzunluğundaki Kodiaq GT’nin sadece dış cephe fotoğraflarını yayınlamıştı. Kabinden ise sadece bir tasarım çizimi görebilmiştik.

 

Skoda GT’nin ilk iç mekan fotoğraflarında entegre baş dayama kısımlarıyla spor koltuklar dikkat çekiyor. Oturma alanı ve koltukların sırt kısımları perfore deriyle, diğer kısımlar ise normal deriyle kaplı.

İçeride dikkat çeken bir diğer özellik de aynı malzemeyle kaplı düz dipli direksiyon simidi. Direksiyon Kodiaq RS’nin direksiyonuna benziyor ancak vRS logosu ve kırmızı dikiş yok. İlginç şekilde modelde DSG şanzıman olduğu halde direksiyonda vites geçiş çubukları da yer almıyor. Direksiyondan vites geçişi Çin için opsiyonel bir özellik olabilir.

 

Konsol standart Kodiaq SUV ile aynı. GT modelde Sanal Kokpit yönetim paneli ve büyük bir dokunmatik ekran bulunuyor. Multimedya sistemi Wi-Fi erişim noktası, MirrorLink, Apple CarPlay ve Baidu Carlife ile geliyor.

Kodiaq GT modeli Çin’de 186 PS ve 220 PS güç çıkışlarına sahip 2.0 litre TSI motorlarla geliyor. Giriş seviyesi seçenek önden çekişli sürüş sistemiyle gelirken, daha güçlü versiyon dört çekişli sistem ve 7 vitesli DSG şanzımanla sunuluyor.

 

Kodiaq GT, 2017’de Kodiaq ile başlayan Çin odaklı bir SUV kampanyasının bir parçası. Daha küçük Kamiq ve Karoq modelleri ise 2018’in ilk yarısında geldi.

Kodiaq GT’nin serinin amiral gemisi olarak çıkışıyla, Çin dünyada Skoda’nın dört farklı SUV sunduğu ilk ülke olacak.

Son Güncelleme : 08 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo