Yeni 2020 Mercedes C-Serisi ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     08 Kasım 2018 11:16

Yeni 2020 C-Serisi prototipi ilk kez görüntülendi. Otomobil tamamen kamuflajlanmıştı.

Yeni 2020 Mercedes C-Serisi ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2014’te dördüncü nesil W205 C-Serisi çıktığında bugünkü W222 S-Serisi’ni andırıyordu. Bazı kişiler Mercedes’in kopyala/yapıştır tasarım felsefesinden pek memnun olmasa da, satış rakamları oldukça başarılıydı. Bu da şık bir dış cephe tasarımının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Mercedes başarı kazandığı bu reçeteyi yeni S-Serisi’ne de uyguladı.

 

Fotoğraflarda yeni S-Serisi’ne benzer bir omuz çizgisi ve yere yakın bir ön fasya görüyoruz. Otomobilin yanındaki kırışıklık mevcut W205 modelinden daha çıkıntılı ve arka tekerlek kemerine doğru yükseliyor, bu bakımdan da 2019 A-Serisi ve A-Serisi Sedan ile benziyor.

 

C-Serisi’nde nihayet iki ekranlı sistem görecek miyiz?

Geçtiğimiz aylarda bir 2020 S-Serisi prototipi direksiyonun arkasında büyük ve tek ekranla görüntülenmişti. Mercedes baika bir yerde, örneğin orta konsola doğru farklı bir multimedya ekranına da yer verecek olabilir. Ayrıca bu prototipin geliştirme sürecinin erken aşamalarında olması da mümkün.

 

Yeni C-Serisi’nde de kabinde S-Serisi ile aynı sayıda ekran bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla S modelleri iki ekranlı sistemle gelirse bunu C-Serisi için de bekleyebiliriz.

 

Yeni modelde en güncel kabin teknolojilerinin yer alması bekleniyor.

 

Dizel seçenek sunulmaya devam edilecek

2020 C-Serisi’nin motor seçeneklerini henüz bilmiyoruz ancak farklı benzinli, dizel ve plug-in hibrit versiyonlar sunulması bekleniyor. Tam elektrikli seçenek ise gelecekte çıkacak bir EQ spor executive sedan için saklanacak.

 

Yeni C-Serisi ne zaman çıkacak?

Daha önceki nesillerin ortalama 7 yıl ömürleri olduğunu düşünrüsek, yeni modelin 2020’den önce çıkması beklenmiyor.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo