2020 Genesis G90’dan yeni teaser

Ototeknikveri     08 Kasım 2018 11:17

Genesis 2020 G90 modelinden ilk teaser fotoğrafı yayınladı.

2020 Genesis G90’dan yeni teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğrafta örtü altında gösterilen otomobil, yeni bir ön fasya ve revize edilen ön panjurla gelecek. Yeni LED farlar ince şeritleriyle Volvo’nun Thor’s Hammer farlarını andırıyor.

 

Yeni ön tampon ve kaput dikkat çeken özellikler arasında. Stil değişikliklerinin arkada da özellikle arka lambalarla devam ettiği düşünülüyor.

 

Genesis güncellenen G90 hakkında henüz fazla bilgi vermedi ancak otomobilin “özgün stil özellikleri ve sıra dışı konfor” ile sunulacağı belirtildi. Firma ayrıca lüks sedan otomobilin yakında tanıtılacağını açıkladı. Güncellenen modelin Los Angeles Auto Show’a gelmesine ihtimal veriliyor.

 

Modelin ABD versiyonunda giriş seviyesi seçeneğin 365 beygir gücü ve 509 Nm torka sahip 3.3 litre V6 motorla gelmesi bekleniyor. Motor sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. Dört çekişli sürüş sistemi de opsiyonel olarak sunuluyor. Müşteriler ayrıca 420 beygir gücünde ve 518 Nm torka sahip 5.0 litre V8 motor seçeneğine de sahip olacak.

 

Otomobille ilgili henüz çok az bilgi var ancak 2. Seviye yarı otonom Otoyol Sürüş Asistanı ile gelmesi bekleniyor. Sistem adaptif seyri kontrolü ve şerit koruma fonksiyonunu etkili şekilde birleştiriyor.

 

2019 G90 68.350 dolar fiyat etiketiyle gelerek Alman ve Japon rakiplerine göre daha uygun bir seçenek oluşturuyor.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo