Güncellenen 2020 Mercedes E-Serisi Coupe ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     11 Kasım 2018 10:14

Yavaş ama emin adımlarla, Mercedes-Benz E-Serisi’nin güncellenen modelleri bir bir ortaya çıkıyor.

Güncellenen 2020 Mercedes E-Serisi Coupe ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen ay station modelin prototiplerini görmüştük. Bunu E-Serisi All-Terrain takip etmişti. Şimdiyse coupe model karşımıza çıktı. E-Serisi ailesinin en iyi görünen üyesi denilebilecek model güncellemeden sonra konumunu daha da pekiştirecek.

 

Diğer E-Serisi kaporta tipleriyle de olduğu gibi, coupe güncellenmiş bir ön kısımla gelecek. Bu kısımda yeni farlar, ön panjur ve tampon göze çarpıyor. Şimdilik kamuflaj bu yenilikleri net göremeyeceğimiz kadar kalın.

 

Öndeki en belirgin şey yeni CLS benzeri LED farların imzaları. Güncellemede arka kısımda daha az yenilik olacak. Burada LED arka lambalar dışında bir şey değişmeyecek.

 

E-Serisi Coupe ayrıca yeni donanım ve güç aktarım mekanizmalarına da kavuşacak. Motor serisinde de büyük değişiklikler beklenmiyor çünkü yeni modelde zaten sıralı altı silindirli benzinli ve dizel motorlar gibi en güncel seçenekler sunulmuştu.

 

Bunların yanı sıra coupe otomobil en yeni kabin teknolojileriyle gelecek. Yeni multimedya ve aktif güvenlik sistemlerinin yanı sıra kabinde farklı döşeme seçenekleri göreceğiz.

 

Güncellenen E-Serisi Coupe modelinin 2019 yılının sonuan doğru ya da 2020’de sedan ve station versiyonlardan sonra çıkması bekleniyor. Coupe modeli E-Serisi Cabrio takip edecek.

 

Son Güncelleme : 11 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo