2019 Porsche Macan Turbo ortaya çıktı

Ototeknikveri     12 Kasım 2018 11:05

Güncellenen Macan’ın tanıtılmasının üzerinden neredeyse dört ay geçti ancak bugüne kadar sadece giriş seviyesi 2.0 litre versiyonu gördük. Sonunda Macan Turbo da ortaya çıktı.

2019 Porsche Macan Turbo ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Macan Turbo henüz Porsche’nin konfigüratöründe bile bulunmuyor ve firmanın web sitesi güncelleme öncesindeki modeli gösteriyor. Neyse ki, otomobilin bir prototipi casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

 

Performans odaklı SUV tamamen kamuflajsızdı ve tüm özel detaylarını göz önüne seriyordu. Bunlar arasında özellikle dörtlü egzoz boruları, daha büyük tekerlekler, kırmızı kaliperli daha büyük frenler ve özel LED gündüz sürüş ışıklarına sahip farklı ön tampon dikkat çekiyor.

 

Geri kalan yenilikler standart model ile aynı. Arkadaki yeni LED ışık paneli ve standart LED farlar bu yenilikler arasında öne çıkıyor.

 

Görüntülenen kırmızı renkteki prototip arkasında bir treyler ile test ediliyordu. Otomobillerinin arkasına bisiklet, tekne ya da başka şeyler taşımak için treyler takan müşteriler olabiliyor, dolayısıyla bu gerekli bir test.

 

Porsche Macan Turbo’nun 2.9 litre çift turbo benzinli V6 motorla gelmesi bekleniyor. Cayenne S’de de kullanılan bu motor 440 PS (434 bg) güç çıkışına sahip.

 

Otomobilin 4.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkması, azami hızın ise 274 km/s olmaıs bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 13 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo