2020 Kia Soul’dan fuar öncesi yeni teaser

Ototeknikveri     14 Kasım 2018 07:03

Kia yeni 2020 Soul Crossover’dan önümüzdeki günlerde yapılacak LA Auto Show öncesinde yeni teaser yayınladı.

2020 Kia Soul’dan fuar öncesi yeni teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Koreli otomobil üreticisi ikinci nesil Soul’un “herkes için mükemmel esneklik” sunacağını ve “cesur bir tasarım, tavizsiz kullanım kolaylığı ve sürüş keyfi” ile öne çıkacağını belirtiyor. Fotoğrafta otomobilin arka kısmının tipik kutu benzeri şekilde olduğu, dikey arka lambalar ve nereeyse dikey sayılabilecek bir bagaj kapağı ile geldiği görülüyor.

 

Fotoğrafta ayrıca üzerinde “Soul” logosu bulunan ve arka kapıyı arka lambalarla bağlayan siyah plastik bir parça dikkat çekiyor.

 

Daha önce yayınlanan casus fotoğraflarda 2020 Soul’un evrimsel bir tasarıma sahip olduğunu görmüştük. Otomobilde farların üzerinde ince LED gündüz sürüş ışıklarına sahip yeni ön fasya ve yeni arka lambalar bulunuyor. İç mekanda yeni Soul daha yüksek kaliteli materyaller ve daha modern teknolojiye sahip. Yeni direksiyon simidi revize edilen kontrol araçları, vites geçişleri için döner düğme ve güncellenen multimedya sistemi de kabinde öne çıkan özelliklerden.

Kia 2020 Soul’un elektrikliler ve turboşarjlı motorlar da dahil çok sayıda güç aktarım seçeneğiyle geleceğini söylüyor. Los Angeles’ta standart modelin yanında 2020 Soul EV de karşımıza çıkabilir.

 

Yeni Soul Crossover gelecek yıl satışa çıkacak. 2020 Soul EV ise belirli piyasalardaki bazı bayilerde sınırlı sayıda sunulacak. Firma şimdilik sadece bu kadar bilgi vermekle yetindi.

 

2020 Kia Soul’un Hyundai Kona ile aynı platformu paylaşması bekleniyor. Dolayısıyla motor seçenekleri de benzer olabilir. Doğal emişli 2.0 litre motor ve turboşarjlı 1.6 litre motor, beklenen seçenekler arasında bulunuyor. Soul EV ise 64 kWh pil paketi ve 415 km elektrikli sürüş mesafesiyle gelecek.

Son Güncelleme : 14 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo