NAVARA Türkiye Şovu Bursa'da

Ototeknikveri     16 Kasım 2018 11:11

110 gündür yollarda olan ve 33 şehri ziyaret eden “NAVARA Türkiye Şovu” Bursa’ya ulaştı. Bugüne dek Türkiye’nin kara ve deniz sınırları toplamının 3 katı yol kat edilen şov kapsamında Bursa’da özel olarak oluşturulan parkurda, aracın zorlu doğa koşullarındaki performansı ve gücü test edildi. Şov kapsamında aracı test etme imkanı bulan Bursalılar, indirimli fiyat ve cazip finansman seçeneklerinden faydalanma imkanı buldu.

NAVARA Türkiye Şovu Bursa'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Müşterileriyle birçok platformda bir araya gelen NISSAN’ın “NAVARA Türkiye Şovu” Bursa ile devam ediyor. 110. gününe ulaşan şov kapsamında yaklaşık 32 bin kilometrelik yol kat edilerek bugüne kadar 33 şehir, 140 ilçe ve 400 köy ziyaret edildi.

 

Şovun 110. gününe özel olarak Bursa’da düzenlenen etkinlikte, NISSAN NAVARA’nın zorlu doğa koşulları karşısındaki performansı test edildi. Konforu ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan NISSAN NAVARA, SUV konforu ile Pick-up deneyimini birleştiren özelliklerini görücüye çıkardı. Multi-link süspansiyon sistemiyle sürücüler kadar yolcular için de yüksek konfor olanağı sunan NAVARA, Bursa Nilüfer’de bulunan ormanlık arazi içinde oluşturulan ve zorlu doğa koşullarını içeren parkurda Pick-up severler tarafından deneyimlendi.

 

NAVARA Türkiye Şovu’nun Marmara Bölgesi’ne ulaştığını ve aralık ayı sonuna dek Marmara Bölgesi’nde birçok yerleşim birimine ziyaret gerçekleştirileceğine değinen NISSAN Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Bozfakıoğlu, “Müşterilerimizle sadece bayimizde değil, sahada da buluşmaya ve onlarla kurduğumuz bağı güçlendirmeye özen gösteriyoruz. Bu sebeple başlattığımız NAVARA Türkiye Şovu’nda 110 günü geride bıraktık. Maden ocaklarından inşaat sahalarına, 3 bin metre yüksekliğindeki yaylalara da ziyaretler gerçekleştirdik. Bugüne kadar kat ettiğimiz yol Türkiye’nin kara ve deniz sınırları toplamının yaklaşık 3 katı. Köyleri, maden ocaklarını, sanayi sitelerini, sebze-meyve hallerini ziyaret ettik. Pick-up sahibi olmak isteyenlere, NAVARA’yı test etme imkanı sunduk ve onlara NAVARA’nın üstün sürüş, konfor ve güvenlik özelliklerini anlattık. NAVARA Türkiye Şovu’yla önümüzdeki ayda da müşterilerimizle buluşmaya, onlara cazip fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Temmuz ayı sonunda başlayan NAVARA Türkiye Şovu ile bugüne kadar 33 şehir, 140 ilçe ve 400 köyde 5000 kişiyle buluşan NISSAN, 800 kişinin aracı test etmesine imkan tanıdı. Navara Türkiye Şovu, İzmir’den Hakkari’ye aralarında Muğla, Konya, Hatay, Şırnak, Ağrı, Artvin, Ankara, Ordu, Aydın, Mersin’in de aralarında bulunduğu 33 şehri ziyaret etti. Yıl sonuna dek şov kapsamında; Marmara bölgesinde İzmit, Sakarya, Tekirdağ, Edirne, İstanbul illerinde onlarca ilçe ve köy ziyaret edilecek.

 

 

Son Güncelleme : 16 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo