Evinin duvarına Porsche 911’in üç boyutlu resmini yaptı

Ototeknikveri     18 Kasım 2018 07:09

Yeni bir Porsche 911 satın alıp onu garajınıza park edecek paranız yoksa, yapabileceğiniz en iyi şey nedir? Otomobilin posterini duvarınıza yapıştırıp izleyebilirsiniz ya da yeteneğiniz varsa resmini çizebilirsiniz.

Evinin duvarına Porsche 911’in üç boyutlu resmini yaptı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Videosunu gördüğünüz bu Porsche meraklısı garajının duvarına Porsche 911’in resmini çizmey tercih etmiş. Sonuç ise ortada.

 

İlk videoda sanatçının resmi duvara nasıl çizdiği ve nasıl üç boyutlu etkisi kattığı anlatılıyor. Resim o kadar gerçekçi ki garajda gerçekten bir Porsche var gibi görünüyor. Bu gerçekçiliği yaratmak için sanatçı çizim aşamasında duvara otomobilin resmini yansıtan bir projektör kullanmış. Böylece spor otomobilin boyutlarını daha doğru çizebilmiş ve resmin kalitesi artmış.

 

Çizim aşamasından sonra zorlu boyama aşaması gelmiş. Sanatçı bir boya fırçası yerine farklı sprey boyalar kullanmış ve ortaya Porsche logosuyla, pencereleriyle, tekerlekleri, fren kaliperleri, iç mekanı, farları hatta plakasıyla gerçeğiyle neredeyse aynı 911 çıkmış.

 

Resmin son hali gerçekten çok etkileyici ve insanda resim kursuna gidip duvarları sevdiği otomobillerin resimleriyle donatma isteği uyandırıyor.

 

Son Güncelleme : 18 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo