Siri Volkswagen'i kontrol edebilecek

Ototeknikveri     20 Kasım 2018 10:08

Apple ve Volkswagen, teknoloji ve otomotiv piyasasının devleri arasında yer alıyor. Şimdi iki marka Volkswagen otomobillerinde Siri kullanımıyla iş birliklerini derinleştirecekler. Daha önce Android tabanlı bir altyapı kullanan Volkswagen, artık iOS kullanıcılarının da hoşuna gidecek şekilde güncellenecek. Artık Volkswagen araç içi teknoloji sistemleri, Siri ile kontrol edilebilir bir hale getiriliyor.

Siri Volkswagen'i kontrol edebilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

iOS 12 güncellemesiyle birlikte Siri Volkswagen teknolojisine entegre edildi. Böylece birçok farklı işlem rahatlıkla yapılabilecek ve Volkswagen marka araç kullanıcıları, araba sürerken sesli komut sistemlerinden faydalanacak.

 

Gelen entegrasyon sayesinde, artık Siri kullanılarak Volkswagen araçların kapı kilitleri açılıp kapatılabilecek. Aynı zamanda yakıtla gidilecek mesafenin ölçülmesi, alarmın kapatılması ve aracın ısıtmasının ayarlanması da kolaylaşacak. Volkswagen araç sahipleri, Siri’nin sesli komut özelliği sayesinde, araçlarının şarj durumlarını da rahatlıkla öğrenebilecek.

 

Bu yenilikten yararlanmak isteyen sürücülerin araçlarında ios 12 sisteminin kurulu olması gerekiyor. Sisteme sahip kullanıcılar gerekli ayarları yaparak Siri ile araçlarını kontrol etmeye başlayabilecek.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo