VW Tiguan “Black Style” R-Line farklı görünümüyle dikkat çekiyor

Ototeknikveri     25 Kasım 2018 06:15

R-Line tasarım paketi size yetmiyorsa şimdi Tiguan için çıkartılan yeni “Black Style” R-Line kitine göz atabilirsiniz.

VW Tiguan “Black Style” R-Line farklı görünümüyle dikkat çekiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model için Tiguan Offroad modelinin tam karşıtı denilebilir. Comfortline ve Highline modelleri için sunulan yeni tasarım kiti kompakt SUV’nin sportif yönünü vurgulayan çok sayıda siyah tasarım bileşenine sahip.

 

Siyah dış cephe bileşenleri arasında R-Line tampondaki hava girişlerinin kenarları, 19 inç “Sebring” alaşım jantlar, tekerlek kemeri etekleri, tavan rayları, ayna kapakları ve R-Line tavan rüzgarlığı bulunuyor. Kapıların alt kısmında şerit ve arka tampon da yine siyah. Ayrıca pencere çerçeveleri ve ön panjurdaki orta şerit yine siyah renkteki bileşenlerden.

Pakette karartılmış arka yan pencereler ve ışığı %90 emdiği belirtilen arka cam da bulunuyor.

 

İç mekandaki tek yenilikse R-Line deri kaplama çok fonksiyonlu direksiyon. Paket dört dış cephe rengiyle uyumlu: Mother-of-Pearl-Effect Oryx White, Pure White, Indium Grey Metallic ve Pearl-Effect Deep Black.

Almanya’da “Black Style” R-Line tasarım paketi 3365 euro (20.181 TL) fiyatla satılacak. Tiguan otomobillerinin daha agresif görünmesini isteyen müşteriler 20 inç siyah “Suzuka” tekerlekleri 490 euro (2938 TL) ek ücretle alabilecek.

Ne yazık ki Black Style R-Line kiti güçlü bir motor seçeneğiyle eşleştirilemiyor. Benzinli ya da dizel motor fark etmeksizin, şu an Avrupa’da Tiguan’la birlikte gelen en güçlü motor 150 PS (148 bg) gücünde. Bu eksikliğin WLTP prosedürüne geçiş süreci nedeniyle olduğu düşünülüyor.

Son Güncelleme : 25 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo