2020 Audi S6 kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     02 Aralık 2018 08:21

Audi A6 modelini Şubat’ta tanıtmıştı. Yakında A6’ya katılacak yeni S6 da kamuflajsız şekilde casus fotoğrafçıların kameralarına takıldı.

2020 Audi S6 kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart sedan modelden biraz daha sportif görünen S6, özgün tamponlara ve yan eteklere sahip S line dış cephe ile geliyor. Otomobil ayrıca bal peteği biçimli ön panjur ve biniş yüksekliğini bir kaç milimetre azaltabilen sportif süspansiyona sahip.

 

Otomobilin ön kısmı A6 ile oldukça benzerken, arka kısım dörtlü spor egzoz sistemiyle S6 olduğunu belli ediyor. Model ayrıca özgün bir alt tampona sahip.

 

Stil değişikliklerini bir dizi çekici alaşım jant seçeneği ve gümüş kaliperlere sahip gelişmiş fren sistemi tamamlıyor. Üretim modelinde alüminyum görünümlü ayna kapakları ve S6 logosu da bulunacak.

 

Ufak stil değişiklikleri arasında kabinde spor direksiyon, yenilenen döşeme seçenekleri ve alaşım pedallar da bulunuyor. Ayrıca kabinde 12.3 inç dijtal kontrol paneli, 10.1 inç ekranlı multimedya sistemi ve altta 8.6 inç büyüklüğünde bir ekran daha yer alması bekleniyor.

 

Yeni S6’nın gücünü nereden alacağıyla ilgili pek çok spekülasyon vardı. İlk haberler otomobilde 4.0 litre V8 motor bulunacağı yönündeydi. Şimdiyse R5 Coupe ve Porsche Panamera 4S’te bulunan çift turbo 2.9 litre V6 motorun en yakın aday olduğu düşünülüyor. Motor coupe modelde 444 beygir gücünde (331 kW / 450 PS) ve 600 Nm tork üretiyor. S6’da da yine aynı güç çıkışıyla yer alması bekleniyor.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo