Geleceğin elektrikli SUV’si: Seat Vitoria

Ototeknikveri     02 Aralık 2018 11:33

Otomobiller giderek daha fazla bilgisayarlara ve pil gücüne dayandıkça, gelecekte Seat gibi ana akım otomobil üreticileri bile ürünlerinde geleneksel tasarımlara ihtiyaç duymayabilir.

Geleceğin elektrikli SUV’si: Seat Vitoria
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Günümüzün aerodinamik çözümlerinin büyük kısmı farklı boyutlandırma, elektrikli sürüş ve bağlantılı teknolojiler gibi nedenlerle geçersiz kalacağı için çok yeni ve farklı araçlarla karşılaşabileceğiz. Sanatçı Aitor Amigo Lopez de buradan hareketle geleceğin Seat SUV’sini dijital olarak canlandırdı.

 

Lopez, Vitoria ismi için Bask bölgesinde aynı isme sahip bir şehirden ilham aldığını söyledi. Konsept özellikle kompakt dış cephesine rağmen oldukça geniş kabiniyle dikkat çekiyor. Pilli elektrikli sürüş sistemi ve tamamen sürücüsüz kullanıma imkan veren 5. seviye otonom sistemler aracın en önemli özellikleri.

Araçtaki önemli bir teknoloji de yüz tanıma sistemi. Parmak izi okuyucuyla birlikte bu teknoloji otomobile giriş çıkışı kolaylaştırıyor ve anahtara ihtiyaç kalmıyor. Böylece hem daha güvenli hem de konforlu şekilde araca girilebiliyor.

İçeride Wi-Fi erişim noktası, Bluetooth, Apple CarPlay ve Android Auto, ayrıca gelişmiş bir kişisel asistan bulunuyor. Vitoria 2030 yılı düşünülerek tasarlanmış.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo