Honda HR-V için yeni versiyon: 2019 HR-V Sport

Ototeknikveri     04 Aralık 2018 11:21

2019’da satışa çıkacak Honda HR-V Sport, içeriğiyle sadece bir donanım paketi olmanın çok ötesine geçiyor.

Honda HR-V için yeni versiyon: 2019 HR-V Sport
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Amerika pazarı için 2019 Passport‘u tanıtan Honda, Avrupa pazarı için de çalışmalarını sürdürüyor. Şu sıralar ilk elektrikli modeli HR-V ile gündemde olan marka, bu modele yeni bir versiyon eklemeye hazırlanıyor. Kaputunun altında Civic ailesinden hatırladığımız 1,5 litrelik turbo dört silindirli VTEC benzinli motorla gelecek 2019 Honda HR-V Sport, adından da anlaşılabileceği üzere performans odaklı bir versiyon. Görünümünün yanında sürüş dinamikleri de güçlendirilen otomobilin teknik bilgileri henüz detaylandırılmadı.

2019 Honda HR-V Sport ile standart versiyonları birbirinden ayıran önemli özelliklere baktığımızda, standart 18 inç özel tasarım jantlar, daha sportif bir ön tampon, arka tamponda agresif bir tasarım, LED aydınlatmalar, siyah ön panjur, çift egzoz çıkışları ve siyah aynalar karşımıza çıkıyor. İç mekanda yeni spor koltuklar ve kırmızı renk tercihi dikkat çekiyor. Şasi ve süspansiyonu da yenilenen araç, bir çeşit adaptif denge çubuğu olan Performance Damper özelliğiyle, virajlar, tümsek ve çukurlar gibi farklı sürüş koşullarında gelişmiş performans ve konfor sunacak. Otomobil böylece Sport adının lafta kalmadığını gösterecek.

Bunların yanı sıra yeni HR-V Sport hızlı yanıt vadeden elektrikli değişken direksiyon sistemiyle geliyor. 180 beygir gücünde (134 kW) motorun standart 6 vitesli manuel şanzımanla sunulacağı Honda HR-V Sport, 2019 yılının Mayıs ayından itibaren kademeli olarak Avrupa piyasalarına gelecek.

Son Güncelleme : 05 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo