Opel Corsa EV ve Grandland X PHEV gelecek yıl, Yeni Mokka EV 2020’de çıkıyor

Ototeknikveri     09 Aralık 2018 07:54

Opel gelecek yıl otomobil üretiminde 120. yılını kutlayacak ve yeni elektrikli ürünler çıkartacak.

Opel Corsa EV ve Grandland X PHEV gelecek yıl, Yeni Mokka EV 2020’de çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bunlar arasında yeni nesil Opel Corsa EV de bulunacak. Sıfır emisyonlu süpermini 2019’un ilk yarısında “elektro-mobiliteyi daha çok kişinin ulaşabileceği uygun fiyatlarla sunmak” iddiası ile satışa çıkacak.

 

Grandland X PHEV de yine 2019’da gelecek ve dört çekişli sürüş sistemiyle sunulacak. Firmanın amiral gemisi SUV’si toplam 300 PS (296 bg / 221 kW) güç çıkışına sahip olacak. Bu da iki ay önce piyasaya çıkan Peugeot 3008 GT Hybrid4 ile aynı.

 

Fransız crossover 1.6 litre benzinli motor, iki elektrikli motor ve 13.2 kWh pil kullanıyor. Motorların birisi arka tekerleklerde konumlandırılmış ve gerektiğinde – ya da dört çekişli sürüş modunda - bunların hareketini sağlıyor. Diğer motor ise ön aksta ve sekiz vitesli otomatik şanzımana entegre edilmiş. 3008 GT Hybrid4 50 km elektrikli menzile sahip.

Mokka X de yine kapsamlı şekilde yenilenecek modellerden birisi. Yarı kompakt crossover otomobilin ikinci nesli 2020’de üretime girecek. Mevcut Mokka X’in aksine bu nesilde pilli elektrikli bir versiyon da olacak.

 

Elektrifikasyon planı Opel’in sahibi olan PSA grubu tarafından onaylandı ve yeni elektrikli modeller arasında Vivaro’nun elektrikli versiyonu da olacak. Araç 2020’den itibaren sıfır emisyonlu olacak.

 

Daha önce de bahsettiğimiz gibi, Opel gelecek yıl 120 yaşına giriyor. Bu nedenle firma model serisine bir “120. Yıl” özel modeli ekleyecek. Modelde tasarım yenilikleri, yeni özellikler ve daha fazla standart donanım olacak.

Son Güncelleme : 09 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo