Yeni 2020 VW Golf Mk8 Güney Afrika’da görüntülendi

Ototeknikveri     10 Aralık 2018 08:04

Otomobil test sürecinin ileri bir safhasında olmasına karşın, Volkswagen 2020 Golf Mk8’den teaser resimler yayınlamaya yeni başladı. Bu arada otomobil Güney Afrika’da kamuflajsız şekilde görüntülendi ancak videonun orijinalliği tartışma konusu oldu.

Yeni 2020 VW Golf Mk8 Güney Afrika’da görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Videoda görülen otomobil 2020 Volkswagen Golf mü yoksa bir CGI video ile kandırıldık mı?

 

VW Golf Mk8 olduğu iddia edilen otomobile baktığımızda ön ve arka kısım tasarımlarının yeni olduğunu görüyoruz. Otomobil oldukça alçak görünüyor ve büyük tekerleklere sahip. Modelin GTI ya da R versiyonlarından birisi olma ihtimali de var ancak bir otomobil sahibinin iyi bir tuning işi de olabilir. Bir ihtimal de izleyenleri kandırmak için hazırlanmış, üzerinde oynanmış ve sahte bir video olması. Firmadan resmi bir açıklama gelene kadar görüntülere kuşkuyla yaklaşmakta fayda var.

 

Bu arada Volkswagen Golf Mk8’i test etmeye devam ediyor ve tasarımı gizlemekte bu videoda göründüğünden daha başarılı oldukları söylenebilir. Otomobi gelecek Haziran ayında üretime girecek ve 2019’un üçüncü çeyreğinde dünya prömiyerini yapacak.

 

Yenilenen dış cephe ve iç mekanın yanı sıra, 2020 Volkswagen Golf önceki nesilden biraz daha uzun aks mesafesine sahip olacak. Bu sayede otomobil daha geniş bir iç mekan ve daha iyi arka koltuk bacak mesafesi sunacak.

 

İç mekandaki plastikler ve diğer materyallerin de kalitesi artırılacak. Popüler kompakt otomobil yarı otonom sürüş özellikleri ve yarı hibrit sisteme de sahip olacak.

 

Son Güncelleme : 10 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo