2020 Toyota Supra’dan ilk sansürsüz görüntü

Ototeknikveri     12 Aralık 2018 11:48

SupraMKV forumu kullanıcıları, merakla beklenen spor otomobilin bugüne kadarki en net fotoğrafını elde etmeyi başardı.

2020 Toyota Supra’dan ilk sansürsüz görüntü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nakliye aracından indirilirken görüntülenen 2020 Supra’nın ön kısmı fotoğrafta bütün ihtişamıyla görülebiliyor. Yeni Supra’nın tasarımında FT-1 konseptine sadık kalındığı anlaşılıyor.

 

Uzun zamandır geliştirme süreci devam eden model artık son şeklini aldı ve otomobil caddelere çıktığında bu fotoğraftaki ile aynı görünecek. Firma yeni modelin iyi bir satış başarısı yakalayacağını umuyor. Otomobilin farları ve çıkıntılı burnu konsept ile benzer görünüyor.

 

Tamponun alt kısmı daha farklı bir tasarıma sahip ve iki yerine üç hava girişi barındırıyor – ortadaki hava girişi konseptte bulunmuyordu–. Farların dış kenarlarındaki hava girişlerine yine yer verilmiş ancak FT-1’deki kadar büyük değiller.

 

İlerlediğimizde, çarpıcı tasarım detayları arasında oyuntulu kaputu (konseptin şeffaf paneli olmadan), çift katmanlı tavan, karartılmış A sütunları ve siyah ayna kapakları görülüyor. Herkes gibi biz de otomobilin geri kalanını da görmek için sabırsızlanıyoruz ancak FT-1 konseptine kıyasla çok büyük sürprizler de beklenmiyor. Bugüne kadar gördüğümüz casus fotoğraflar ve diğer sızan görseller de bunu doğruluyor.

 

Otomobilin tanıtımı 14 Ocak’ta 2019 Detroit Auto Show’da yapılacak.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo