2020 VW Passat’tan yeni teaser

Ototeknikveri     13 Aralık 2018 11:07

Volkswagen 2020 Passat’ı Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni modelden ilk çizimler yayınlandı.

2020 VW Passat’tan yeni teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Selefinden daha sportif görünen 2020 Passat, geriye doğru uzanan farlara akan büyük bir ön panjura sahip. Agresif ön tamponda hava girişlerinin çevresi siyah renkte. Arkaya doğru ilerlediğimizde daha düz bir kaput, daha çıkıntılı tekerlek kemerleri ve dinamik bir kaporta görüyoruz. Model ayrıca şık karakter çizgilerine sahip.

 

Tasarımcılar Passat’ın arka kısmında daha sportif bir tampona, yeni bir bagaj kapağına ve entegre rüzgarlığa yer vermiş. Ayrıca modern arka lambalar ve krom egzoz çıkışları dikkat çekiyor.

Volkswagen iç kabin çizimlerini henüz yayınlamadı ancak Passat’ta 8.0 inç ekranlık multimedya sisteminin Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle birlikte gelecek. Modelde dijital kontrol paneli yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

 

Kaputun altında, turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor 174 hp (129 kW / 176 PS) güç çıkışı ve 280 Nm tork ile yer alacak. Motor altı vitesli otomatik şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemiyle çalışacak.

 

3.6 litre VR6 motor ise 2019 Passat’tan kaldırıldı, ayrıca 2020 modelinde de yer almayacak.

 

Passat selefi ile aynı platformu kullanacak ve 2804 mm aks mesafesini koruyacak. Bu anlamda 2020 Passat için eski bir otomobilin yeni bir kostüm giymesi de diyebiliriz.

 

Bu briaz hayal kırıklığı yaratıyor ancak sedan satışları düşüyor ve Volkswagen bu tipte tamamen yeni bir model yaratmayı finansal açıdan göze alamamış olabilir. Otomobilin satış rakamları son yıllarda ciddi düşüş gösterdi.

Son Güncelleme : 14 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo