Skoda Scala RS geliyor mu?

Ototeknikveri     16 Aralık 2018 10:40

Volkswagen Grubu içinde yeni MQB A0 mimarisini kullanan ilk model olan Scala’nın RS performans odaklı versiyonu da hazırlanabilir.

Skoda Scala RS geliyor mu?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Rapid’in yerini alan ve Fabia ile Octavia arasında konumlanan Skoda Scala, cömert genişlikte iç mekanı ve tatmin edici bagaj kapasitesiyle dikkat çekiyor.

 

Ford Focus, Opel Astra, Peugeot 308 ve Renault Megane gibi modellerle rekabet eden otomobil, yakında beş motor seçeneğiyle satışa çıkacak. Bunlardan üçü benzin, birisi dizel, birisi de CNG ile çalışacak.

 

En güçlü motor 150 PS (148 bg / 110 kW) güç çıkışıyla gelen turboşarjlı, 1.5 litre, dört silindirli TSI olacak. Henüz motorun detayları açıklanmadı ancak bu versiyonun performansının tatmin ediciden de öte olması bekleniyor.

Skoda yeni Scala modelinin ön izlemesini Vision RS ile yapmıştı. Bu plug-in hibrit konsept toplam 245 PS (242 bg / 180 kW) güç çıkışına sahipti ve 1.5 litre TSI benzinli motor ile elektrikli motor kombinasyonu sunuyordu. Peki, bu sistem yeni modelin muhtemel bir performans odaklı versiyonunda da kullanılabilir mi?

 

Skoda neredeyse her modelinin bir RS versiyonunu çıkartıyor ve bu versiyonlarda her şey mümkün. Olası bir Scala RS, Volkswagen Golf GTI modeline daha uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.

Sanatçı AksyonovNikita dijital çizimleriyle modele hayat verdi. Heybetli br dış tasarıma sahip olan çizimlerdeki otomobil, yeni tekerlekler, siyah detaylar ve kırmızı kaporta rengiyle geliyor.

Son Güncelleme : 16 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir84517 Haberde Octavianın altında bir segmentte gibi konumlandırmışlar. Oysa Scala ile Octavia aynı segmentteler biri sedan biri HB. sadece

    18 12 2018 09:30 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo