Tesla’nın Dijital Ürünler Yöneticisi Google’a Geçti

Ototeknikveri     16 Aralık 2018 11:13

Tesla'da son iki yılda otuzdan fazla yönetici istifa etti. Bunların sonuncusu dijital ürünler departmanı yöneticisi Parag Vaish oldu.

Tesla’nın Dijital Ürünler Yöneticisi Google’a Geçti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla’nın Dijital Ürün, Tasarım ve İçerik bölümünün başı Parag Vaish, şirketten “Google’da (Bölge 120) gizli bir grupla bilinmeyen bir projede çalışmak üzere ” ayrıldı. Bu bilim kurgu hikayelerinden çıkmış gibi duran tanım aslında bir girişim hızlandırma projesini işaret ediyor.

 

Vaish daha önce StubHub, MSNBC, Microsoft gibi firmalarda da görev yapmış, son olarak 2017 yılının Ağustos ayında Tesla ile anlaşmıştı. Vaish’in döneminde yapılan ürün tanıtımları arasında Model 3 tanıtımları, semi kamyon tanıtımları, Roadster tanıtımı, araç içi ödeme sistemi, otomatik pilot geliştirmeleri gibi yenilikler de var.

 

Vaish ayrıca, Tesla’nın her alanında geçerli hale gelen üretim planlama modelini kurarak enerji ve otomotiv takımlarını birleştiren adam olarak biliniyordu.

 

Google, daha önce de şirketin otopilot mühendislik yöneticisini ve SpaceX uçuş yazılımı yöneticisini transfer etmişti. Tesla ise Google’dan finans departmanı başkan yardımcısı Jason Wheeler’ı CFO olarak almıştı.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo