2020 Mercedes-Benz CLA’dan ilk teaser

Ototeknikveri     17 Aralık 2018 11:24

Mercedes-Benz yeni nesl CLA’yı gelecek ay Las Vegas’taki 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) tanıtacak.

2020 Mercedes-Benz CLA’dan ilk teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tanıtım duyurusuyla birlikte bir teaser resim yayınlayan firma, otomobilin profilden görünüşünü kısmen de olsa bizlerle paylaşmış oldu. Resimde, otomobili A-Serisi sedan modelinden ayıracak eğimli tavan çizgisi dikkat çekiyor.

 

BMW 2-Serisi Gran Coupe ve henüz söylenti aşamasındaki Audi A3 Liftback ile rekabet edebilecek yeni model, “sınıfının en duyusal otomobili” ve “otomotivin en akıllı örneği” diye tarif ediliyor.

 

Çok sayıda yeni teknolojiden yararlanan yeni modelde MBUX multimedya sistemi de var. Firma ayrıca MBUX Kabin Asistanı’nı da tanıttı. Açıklamada, sistemin “hareketlere göre operasyon isteklerini algılayarak kabine üst düzey zeka getirdiği” belirtildi. Araçta navigasyon için artırılmış gerçeklik ve dolaylı ses komutlarını algılama özellikleri de bulunuyor.

 

Kompakt sınıfından bir otomobil için en üst düzey donanımın yanı sıra, 2020 Mercedes-Benz CLA ayrıca iç mekanda dört ve beş kapılı A-Serisi modellerinden daha iyi kalitede materyaller ile gelecek.

 

Motor serisi A-Serisi ile paylaşılacak ve ABD’de sadece benzinli motorlar, Avrupa’da ise dizel ve benzinli motorlar birlikte sunulacak. Yeni CLA’nın AMG 35 ve AMG 45 versiyonları da bulunacak. AMG 45’in en az 400 beygir gücüne sahip olması bekleniyor.

CES ziyaretçileri EQC ve Vision Urbanetic konseptine göz atma şansı bulacak. Her iki otomobil de Mercedes-Benz standında tanıtılacak.

Son Güncelleme : 17 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo