2020 VW Passat sahneye çıkmaya hazır

Ototeknikveri     19 Aralık 2018 11:02

Volkswagen Almanya’daki Emden fabrikasında güncellenen Passat’ın üretimi için son hazırlıkları tamamlıyor. Otomobil tanıtım için neredeyse hazır ve firmaya göre yeni modelin piyasaya çıkışı için geri sayım Ocak ayının sonunda başlayacak.

2020 VW Passat sahneye çıkmaya hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Avrupa versiyonu 2020 Volkswagen Passat görsel bakımdan ön ve arka kısımlarında ufak değişikliklere sahip. Önde yenilenen aydınlatma üniteleri, LED arka lambaları, güncellenen tamponlar ve yeniden stillendirilen egzoz çıkışları dikkat çekiyor.

 

Kabinde güncellenen multimedya sistemi, yeni çevrimiçi hizmetler ve sürüş yardım sistemleri yer alıyor. Yeni döşeme ve malzeme seçeneklerinin yanı sıra yenilenen direksiyon da Passat’la birlilte geliyor.

 

Volkswagen kaputun altındakilere de özen göstermiş. 2020 VW Passat geleneksel içten yanmalı motorlarla sunulacak ancak plug-in hibrit seçenek de sedan ve station gövde tiplerinde yer almaya devam edecek.

 

Bu versiyonun hala Passat GTE adını alıp almayacağı bilinmiyor ancak plug-in hibrit sistem kısa süreliğine sadece elektrik gücüyle sürüşe imkan verecek.

 

Mevcut Passat GTE 1.4 litre benzinli motor, elektrikli motor ve 9.9 kWh Li-Ion pil paketiyle geliyor. Sistem 50 km elektrikli sürüşe izin veriyor. Benzinli sürüş mesafesi ise 1000 km’yi geçiyor.

 

Volkswagen gelecek yıl Passat’ın 30 milyon sınırını aşmasını umuyor. Böylece Passat, 35 milyon satan Golf’ten sonra Volkswagen’in ikinci en çok satan modeli olacak.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo