Mitsubishi’nin sıra dışı bir spor pickup kamyonete ihtiyacı var

Ototeknikveri     25 Aralık 2018 10:37

Pickup kamyonetler çoğu zaman tartışma konusu olabiliyor. Kuzey Amerika ve Avustralya gibi yerlerde bu tip araçlar çok popülerken, Avrupalı ve Asyalı müşteriler başka araçları tercih ediyor. Ajay Parameswaran ise dijital çizimleriyle dünyanın her yanından insanın beğenebileceği sıra dışı bir Mitsubishi pickup yarattı.

Mitsubishi’nin sıra dışı bir spor pickup kamyonete ihtiyacı var
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“New Age Mitsubishi Ute” olarak adlandırılan araç, şehirlerin banliyölerinde ya da taşrada piyasadaki en iyi pickup kamyonetlerle yarışabilecek seviyede. Boyutları bakımından araç orta boy kategorisinde, ayrıca gelecekte bir Mitsubishi Triton’a ilham verebilecek heybetli ve şık bir tasarım dili var.

 

Böyle bir pickup kamyonet dinamik görünümüyle pek çok kişiyi cezbedebilir. Tasarımcı araçta nasıl bir güç aktarım mekanizması olabileceği konusunda fikir belirtmezken, çizimlerde egzoz çıkışlarının görünmesi pilli elektrikli bir araç olma ihtimalini eliyor. Böyle bir kamyonette güçlü ve verimli bir benzinli motorla elektrikli motorun birarada bulunduğu hibrit sistem iyi bir seçim olurdu. Dizel motorlar artık çok tartışmalı olsa da, bir dizel hibrit sistem de bu araçta mantıklı sayılabilir.

Aracın iç mekanı dışı kadar fütüristik olmasa da modern görünüyor ancak direksiyon biraz demode kalmış. Böyle bir direksiyonu 2015 Mitsubishi Triton/L200’de de görebilirsiniz. Başka bir çizimde alternatif olarak daha iyi bir tasarım da sunulmuş.

Aracın kabini sağlam ve pratik görünüyor. Kapıların içlerinde, orta konsolun arkasında, konsolun üstünde bulunan depolama alanları ve iki torpido gözü rahat bir yolculuk için bol seçenek sunuyor. Bir “modern çağ kovboyu” olarak kamyonetinizde aletlerinizi ve eşyalarınızı taşıyabilirsiniz.

Genel olarak, içi ve dışıyla bu oldukça etkileyici bir kamyonet. Mitsubishi bir gün böyle bir şey üretse itirazımız olmazdı.

Son Güncelleme : 25 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo