2019 Mercedes GLB’nin iç mekanından ilk görüntüler

Ototeknikveri     27 Aralık 2018 10:49

Mercedes GLB kompakt SUV’den gelen son görüntülerde bu kez iç mekan da karşımıza çıkıyor.

2019 Mercedes GLB’nin iç mekanından ilk görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni GLB İsveç’te soğuk hava testleri sırasında mola verdiği bir benzin istasyonunda görüntülendi. Otomobilin dışı olduğu gibi iç mekan da net şekilde fotoğraflandı. Konsolun yeni A-Serisi ve B-Serisi’nin konsollarına olan benzerliği hemen dikkat çekiyor. GLB bu modellerle aynı platformu paylaştığı için bu aslında sürpriz değil. Diğerlerinden daha çıkıntılı görünen orta konsol ise farklı bir özellik.

 

Büyük ekranlar, üç kollu ve çok fonksiyonlu direksiyon ve türbin benzeri hava girişleri de dikkat çeken özellikler arasında. Mercedes’in yeni MBUX multimedya sisteminin de modelde bulunduğu anlaşılıyor.

 

Dışarıdan bakıldığında Mercedes-Benz GLB, A-Serisi’nden daha iri görünüyor. Dış görünümü GLB’nin sadece yüksek binişli bir hatchback’ten daha fazlası olduğuna işaret ediyor. Yeni SUV motor seçeneklerini de A-Serisi ve B-Serisi ile paylaşıyor. Bunlar arasında benzinli ve dizel seçenekler var.

 

Avrupa’nın aksine, ABD’de sadece benzinli seçenekler sunulacak. Elektrikli ya da hibrit bir versiyonun da planlar arasında olduğu düşünülüyor. GLB’nin aynı zamanda bir Mercedes-AMG GLB 35 versiyonu da yapılacak. Bu versiyonda 301 hp turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor bulunabilir.

 

Mercedes’in yeni GLB’yi 2019’un ortalarında tanıtması bekleniyor.

Son Güncelleme : 28 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo