Yeni Mitsubishi Delica D:5 minivan ile çocukları pikniğe götürün

Ototeknikveri     27 Aralık 2018 11:36

Mitsubishi Ocak ayında 2019 Tokyo Auto Salon’a üç özel modelini getiriyor. Fuarda Delica D:5’in off-road versiyonu Outlander PHEV ve Eclipse Cross’un “Street Sport” versiyonlarına katılacak.

Yeni Mitsubishi Delica D:5 minivan ile çocukları pikniğe götürün
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi 2019 Delica D:5’i yaklaşık bir ay önce bir minivan – crossover karışımı olarak tanıttı. Kutu gibi görünümünün altında geniş bir bir kabin ve üç sıra koltuk bulunan araç, 172 PS (170 hp) gücünde ve 392 Nm tork üreten 2.2 litre dizel motorla geliyor.

 

Tokyo’da tanıtılacak versiyonda LED lambalı tavan rayları, siyah koruyucu bariyerler, kaputta “Delica” logosu, kırmızı çamurluklar ve off-road stilinde çeşitli orijinal Mitsubishi aksesuarları bulunuyor. Araç çok çekici görünmese de standart modelden daha fazla maceraya davet eden bir havası var.

 

Outlander ve Eclipse Street Sport versiyonları da Tokyo’da olacak

Outlander PHEV Street Sport iki tonlu titanyum gri metalik dış cephe, siyah mika eklentiler, şerit desenli grafikler, siyah aynalar ve canlı sarı detaylarla geliyor. Eclipse Cross ile bu versiyon benzer ancak diğerinin aksine Outlander ön rüzgarlıkta ve tekerleklerde sarı detaylara sahip. Ayrıca araçta 20 inç HFULL Cross RV5 alaşım jantlar ve Yokohama lastikler var.

 

Eclipse Cross Street Sport, ön rüzgarlığın kenarlarında ve yan eteklerde sarı detaylar, ayrıca siyah renkte ve çok kollu tasarıma sahip 20 inç Homura tekerlekler ile geliyor. Aracın diğer tasarım özellikleri arasında yan ve arka köşe eklentileri, ön ve arka tampon aksesuarları ile bagaj kapağı rüzgarlığı da bulunuyor.

Son Güncelleme : 27 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir71912 temsa bu aracı getirmese açık söylüyorum hayatının hatasını yapar zaten yeterli olmayan pazar payı dahada azalır

    06 01 2019 08:14 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo