Volkswagen ID için ilk değerlendirme: Tesla endişelenmeli

Ototeknikveri     28 Aralık 2018 10:58

Uzun süredir heyecanla beklenen Volkswagen ID hatchback gelecek yıl tanıtılacak, 2020’de ise piyasaya çıkacak. Fully Charged isimli Youtube kanalı Güney Afrika’da yeni modelin bir prototipini test sürüşüne çıkartma şansı buldu. Kanalın olumlu yorumları Tesla’yı yeni rakibi konusunda endişelendirebilir.

Volkswagen ID için ilk değerlendirme: Tesla endişelenmeli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin geliştirme süreci henüz erken safhalarda olsa da, ID’nin piyasaya çıktığında çok iyi bir otomobil olacağı şimdiden anlaşılıyor. Fully Charged, otomobili “kesinlikle aşırı derecede heyecan verici” buldu.

 

Giriş seviyesi model 331 km sürüş mesafesi sunan bir pil paketiyle gelecek ve fiyatı Golf dizel ile hemen hemen aynı olacak. Üst donanım seviyeleri daha büyük kapasiteli pillerle gelecek. Bunlar arasında 550 km sürüş mesafesi sunan bir seçenek de olacak.

 

Neo adını alması beklenen ID hatchback aynı zamanda 125 kW hızlı şarjı destekleyecek. Bu sayede sadece 30 dakikada pilin %80’i doldurulabilecek.

 

Volkswagen’in yeni elektrikli otomobili piyasaya çıktığında, Tesla Model 3, BMW i3 ve yeni çıkacak uzun menzilli Nissan Leaf gibi modellerle rekabet edecek. Müşteriler 2019 yılının bahar aylarından itibaren otomobil için ön sipariş verebilecek.

 

Son Güncelleme : 28 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo