2020 Toyota Supra’nın resmi fotoğrafları yayınlandı

Ototeknikveri     28 Aralık 2018 11:39

2020 Toyota Supra gelecek ay Detroit Auto Show’da tanıtılacak. Bunun hemen öncesinde otomobilin resmi fotoğrafları sürpriz şekilde internete sızdı.

2020 Toyota Supra’nın resmi fotoğrafları yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraflarda Supra’nın ön kısmında üç büyük hava girişi, ince LED farlar ve ön splitter dikkat çekiyor. İlerlediğimzide, ön çamurluktaki hava girişlerini ve eğimli camı görüyoruz. Supra ayrıca “double bubble” tavan, aerodinamik yan etekler, hafif tekerlekler ve yüksek performanslı fren sistemine sahip.

 

Kaslı yan kısmın ardından bizi sportif bir arka kısım karşılıyor. Burada çıkıntılı rüzgarlık ve ince arka lambaları görüyoruz. Ayrıca agresif arka tampon, entegre difüzör ve F1 tipi orta fren lambası dikkat çekiyor. İkili egzoz çıkışı da buradaki önemli özellikler arasında.

 

Otomobilin iç mekanında üç kollu direksiyon simidi ve dijital kontrol paneli bulunuyor. Tablet tipi bağımsız ekranlı multimedya sistemi ve kabinin pek çok yerindeki metalik yüzeyler de dikkat çekiyor.

Otomobilde BMW kaynaklı sıralı altı silindirli motor kullanılacak. BMW Z4 M40i modelinde bu motor 382 hp (284 kW / 387 PS) güç çıkışı ve 500 Nm tork değeriyle geliyor. Bu donanımla otomobil 4.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor.

Yeni Supra’da ayrıca adaptif amortisörler ve elektrikli sınırlı kaymalı arka diferansiyel bulunması bekleniyor. Model 50/50 ağırlık dağılımı ve Lexus LFA kadar sağlam bir gövdeye sahip.

 

Son Güncelleme : 29 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo