2019 Peugeot 508 eskisinden daha da iyi

Ototeknikveri     30 Aralık 2018 11:33

508’in önceki nesli iyi görünen bir otomobildi ancak Peugeot yeni nesilde işi bir adım daha öteye taşımış.

2019 Peugeot 508 eskisinden daha da iyi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Peugeot 508 bugün satışta olan en çekici aile otomobillerinden birisi. Otomobil sedan şekline sahip olsa da aslında beş kapılı bir fastback.

 

CarBuyer’da yayınlanan değerlendirmeye göre, kabin gerçekten iyi tasarlanmış. İçeride lüks bir ambiyans var ve Peugeot detaylara dikkat etmiş.

 

Yeni modelde segmentte ilk kez opsiyonel gece görüşü sistemi de sunuluyor. Eğer büyük multimedya sistemi, 20 inç tekerlekler ve sportif dış cephe stili istiyorsanız iki üst donanım seviyesinden birisini seçmeniz gerekiyor.

 

Bagaj kapasitesi rakiplerinin karşısında gerçekten iyi ve arka koltukta tatmin edici bir bacak mesafesi konfor sağlıyor. Baş mesafesi ise arkada o kadar iyi değil.

 

Eski orta boy Peugeot’lar yumuşak biniş deneyimi vermeleriyle tanınırdı. Yeni 508’in süspansiyonu ise biraz daha sert ancak virajları almakta selefinden çok daha iyi.

 

Peugeot 508 gerçekten etkileyici ancak Volkswagen Passat, Ford Mondeo ya da Skoda Superb’e tercih edilecek kadar etkileyici mi? Bunu kullanıcı yorumları ve satış rakamlarıyla göreceğiz.

Son Güncelleme : 31 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir81727 AQ! iranın uçak ürettik deyip ürettikleri maketi pistte Süs Köpeği gibigezdirdiklerine döndü bu iş... daha arabanın 2018 ini görmeden 2019 da yeni kasası çıkmış... Peugeot 40 yılda bi araba yaptı mk onu da satmıyor aklını yediklerim...

    11 01 2019 03:36 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo