2020 BMW 4 Serisi’nin kabini görüntülendi

Ototeknikveri     01 Ocak 2019 10:45

BMW 4 Serisi Cabrio’nun (serideki diğer modellerde de yer alacak) kabininden yeni görüntüler geldi.

2020 BMW 4 Serisi’nin kabini görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntülerde ilk dikkatimizi çeken yeni 4 Serisi Cabrio’da katlanabilir tavanın yerini klasik kumaş tavanın alması oldu. Bu sayede daha iyi bir görünüm, daha fazla bagaj kapasitesi ve otomobilin hafiflemesi nedeniyle gelişmiş sürüş karakteristikleri elde edilmiş.

 

Mevcut modelde olduğu gibi, yeni nesilde de kabin BMW 3 Serisi’nden alınacak. Hala kamuflajlı olsa da, konsol G20 3 Serisi’ne oldukça benziyor. Belirgin tek değişiklik, elektrikli açılır tavanın düğmesinin park freni düğmesinin yanında konumlandırılmış olması.

 

Konsola iki büyük ekran hakim. Direksiyon ve kontroller de 3 Serisi’nden alınmış. 4 Serisi Cabrio’nun hala kamuflaj altında, dolayısıyla dış tasarım hakkında henüz fazla bir şey söyleyemiyoruz.

 

Öte yandan, ön panjurun yeni Z4’ü andırdığı söylenebilir. Yeterince zoom yapıldığında, ön panjurdaki desenin aynı olduğu görülebiliyor. Farlar ve arka lambaların şekilleriniyse kalın kamuflaj nedeniyle anlamakta zorlanıyoruz.

 

Yeni 4 Serisi Cabrio (G22) ve Coupe (G23), 3 Serisi’nin motor serisini paylaşıyor. Dört silindirli ve altı silindirli motorların seride yer alması planlanıyor. Bunun yanı sıra plug-in hibrit bir versiyon da olabilir. Her iki modelin de 2020’de çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 01 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo