VW T-Rug, Land Rover Defender’ın karşısına çıkacak

Ototeknikveri     02 Ocak 2019 05:20

Volkswagen’in SUV serisi her zamankinden daha büyük. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak, T-Cross’dan Touareg ve Atlas’a kadar, marka çok sayıda farklı yüksek binişli model seçeneği sunuyor.

VW T-Rug, Land Rover Defender’ın karşısına çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman otomobil üreticisi ID alt markasıyla yeni çıkacak elektrikli otomobil ailesine artık son dokunuşları yapıyor. Bu serinin tamamı MEB mimarisini kullanacak. Bu esnek platform Volkswagen Grubu’nun diğer markalarından çıkacak elektrikli modellerde de yer alacak.

 

Bu kadar çok çeşit sunmasına karşın Volkswagen henüz tatmin olmuş değil. Bu yüzden, AutoBild’e göre, firma bir Land Rover Defender rakibi hazırlıyor olabilir. Autobild, bu modelin üretim için onaylanırsa muhtemelen MEB platformunu kullanacağını belirtti.

 

Şimdilik Volkswagen T-Rug adıyla anılan modelin iki farklı gövde tipinde (üç kapılı ve beş kapılı) olması bekleniyor. İlk versiyon 4.5 metre uzunluğunda olacak, diğerinin uzunluğu ise 4.85 metreyi bulacak. Beş kapılı versiyon son çıkan Mercedes-Benz G-Serisi’nden 125 mm kadar daha uzun olabilir.

 

Heybetli dış görünüme ek olarak, Volkswagen T-Rug modelinin kabininde dayanıklı materyaller kulanılması bekleniyor. Bu sayede araç sahiplerinin kabini basınçlı yıkayıcı ile yıkayabilecekleri iddia ediliyor. Bunun gerçek olup olmayacağını araç üretime girerse anlayabileceğiz.

 

Eğer üretim için yeşil ışık yakılırsa, Volkswagen’in T-Rug modelini 2022’de tanıtması bekleniyor. Daha kapsamlı tahminler için, Volkswagen yetkililerinden resmi bir açıklama gelene kadar beklemekte fayda var.

Son Güncelleme : 02 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo