BMW yeni bir hibrit süper otomobil üzerinde mi çalışıyor?

Ototeknikveri     02 Ocak 2019 11:24

BMW, Porsche 911 Turbo ve McLaren 570S gibi modellerle rekabet edecek yeni bir süper otomobil hazırlamayı planlıyor.

BMW yeni bir hibrit süper otomobil üzerinde mi çalışıyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut i8’in yerini alması planlanan otomobile henüz isim verilmedi. Yeni süper otomobil BMW’nin M alt markasının en yüksek modeli olabilir.

 

Yeni BMW hibrit süper otomobilin 2023’te çıkması bekleniyor. Bu tarihte Ferrari, Lamborghini ve benzeri üreticiler yeni elektrikli modellerini çıkartmış olacak.

 

Otomobilin gücüyle ilgili konuşmak için henüz erken ancak 700 hp üzerinde olması bekleniyor. Bu sayede model 600 hp gücündeki M8’in üzerinde yer alacak. Otomobil, amiral gemisi GT ve mevcut i8’den daha pahalı olacak.

Yeni modeli hibrit / plug-in hibrit sistem ve hafif mimariyle inşa etmek BMW’nin M alt markasının elektrikli geleceği için ilk adım olacak. Son adım, sıfır emisyonlu yüksek performanslı otomobiller olacak. Satışların büyük kısmını yine hibrit ve plug-in hibrit araçların oluşturması bekleniyor.

 

Bu tarz otomobillerin son derece atik ve esnek hareket edebilmesi gerekiyor, elektrikli otomobillerin ağırlığı ise bunun önünde engel oluşturabiliyor. Bu sorunun çözülerek elektrikli performans otomobillerinin yaygınlaşması için biraz daha zaman gerekiyor.

Son Güncelleme : 03 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo