Tesla Model 3’ün üretiminden ilginç görüntüler

Ototeknikveri     02 Ocak 2019 11:37

Tesla Model 3’ün üretimi ilk aylarında pek çok nedenle aksamıştı ancak elektrikli sedan artık Tesla’nın Kaliforniya fabrikasından ihtiyacı karşılayacak sayıda çıkmaya başladı.

Tesla Model 3’ün üretiminden ilginç görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla’nın ilk seri üretim modeli olan Model 3 firmaya binlerce siparişle aynı anda baş etmeyi de öğretmiş oldu. Bu ilk etapta bazı hatalara neden oldu. Tesla robotlara aşırı bağlı hale geldi ve üretimi hızlandırmak için otomasyonu artırdı.

 

2019 yılıyla birlikte Tesla’nın problemlerini büyük oranda çözdüğü ve oldukça verimli bir üretim hattı oluşturduğu görülüyor. Yeni yayınlanan bir videoda kırmızı renkte bir Model 3’ün oldukça sorunsuz şekilde üretim hattından geçişi görülüyor.

 

Tesla’nın talepleri tam karşılayabilmesi için hala biraz daha işi var.

 

Videoda üretim sürecinin tüm detayları görünmüyor, özellikle boya atölyesi ile ilgili kısımlar yer almıyor. Bunun yerine, video otomobilin montajına odaklanıyor ve işin daha “havalı” kısımlarını yansıtıyor. Görüntülerde en çok işçilerin otomobilin kabininde, elektrik kablosu döşemek gibi önemli işleri yaparken, oturarak hareket edebilmesini sağlayan koltuklu robot kol dikkat çekiyor.

 

Konsol montaj sürecinin ilk aşamalarında ekleniyor ve şaşırtıcı şekilde dev dokunmatik ekranla birlikte geliyor. Normalde Tesla’nın ekranı zarar görmesini önlemek için sonradan monte etmesi beklenirdi.

Son Güncelleme : 02 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo