SKODA'NIN 2015 YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:27

Çek üretici, yeni model versiyonlarının yanında, güncel modellerinde de yenilikler sunacak.

SKODA'NIN 2015 YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda, Mayıs ayından itibaren, Octavia modelinde iki yeni seçenek sunmaya hazırlanıyor. Çek markanın Cenevre Otomobil Fuarında sergilediği tüm bu yeniliklerden, Octavia G-TEC ve Octavia Laurin & Klement ile Octavia ailesini daha da genişleten Skoda, Monte Carlo adlı özel donanım seviyesini de Yeti ve Citigo modellerinde sunmaya hazırlanıyor.

Markanın amiral gemisi Superb’de artık hafif arazi şartlarına uygun versiyonu Superb Outdoor seçeneğine kavuşuyor. Skoda ayrıca, 2015 model yılı ile birlikte Citigo, Fabia, Rapid, Octavia ve Yeti modellerinde yenilikler sunacak.

Skoda modellerini ve fiyatlarını incelemek için lütfen tıklayınız.

Octavia Laurin & Klement segmentinin en donanımlı araçlarından birisi olmasıyla öne çıkacak. Araçta, led gündüz farları, xenon farlar, yeni 18 inçlik alaşım jantlar ve dört kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon gibi donanımların yanında, yeni şasi ayarları ile yüksek konfor seviyesine sahip süspansiyon sistemi yer alıyor. Üç farklı motor seçeneğine sahip olacak Octavia Laurin & Klement’in 135 hp güç üreten Green tec teknolojisine sahip 2.0 litrelik dizel seçeneği, altı ileri DSG şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte Ağustos ayından itibaren tercih edilebilecek.

Skoda standart Octavia’larda ise 2015 yılı ile birlikte, yeni spor direksiyon simidine yer verecek. Octavia’nın Green Line versiyonlarında yeni 16 inçlik alaşım jant seçeneklerine yer verecek olan Çek üretici, Optik park asistanı opsiyon listesine alacak ve Swing adlı radyo seçeneğini elden geçirecek.

Skoda, Rapid ve Rapid Spaceback modellerinde far ve yağmur sensörlerini opsiyon olarak sunmaya başlayacak. Ön camda aynanın arkasında yer alan yağmur sensörü, yağışlı günlerde sileceklerin otomatik olarak çalışmasını sağlayacak. Eve giriş ve evden ayrılma sırasında aydınlatma fonksiyonuna da sahip olan far sensörü, tünel aydınlatma fonksiyonuna da sahip olacak.

Dinamik paket ile birlikte 3 kollu deri direksiyon seçeneğinin de sunulacağı Rapid ve Rapid Spaceback modellerinde, direksiyon üzerinde gümüş renkli kaplamalar kullanılacak. Lazer beyazı ve Topaz kahverengi adlı iki yeni gövde rengi seçeneğinin de sunulacağı araçlardan, sedan versiyonda sunulacak tasarım paketi, siyah yan ayna kaplamaları ile karartılmış sis farları ve arka farları içerecek. 

 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo