Mercedes-Benz GLB bu yaz çıkacak, hemen arkasından AMG 35 geliyor

Ototeknikveri     03 Ocak 2019 11:44

Mercedes-Benz’in GLB modelini bu yaz tanıtması bekleniyor. Siparişler yıl sonunda alınmaya başlanacak.

Mercedes-Benz GLB bu yaz çıkacak, hemen arkasından AMG 35 geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil GLA’nın daha geniş bir alternatifi olacak GLB, casus fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla daha köşeli bir kaportaya sahip olacak. Bu sayede içeride daha geniş alan, daha fazla baş mesafesi ve bacak mesafesi bulunuyor. Ayrıca bagaj kapasitesi de artmış.

 

Yeni GLB, kendisinden daha büyük GLE modelinden bazı stil özelliklerine sahip. İlk bakışta araç artık satılmayan ve 2015’te yerini GLC’ye bırakan GLK’yi de andırıyor.

 

Yeni A-Serisi ve diğer kompakt araçlarla aynı platforma sahip GLB, Mercedes’in 4Matic dört çekişli sürüş sistemiyle sunulacak. Giriş seviyesi modeller önden çekişli sürüş sistemiyle gelebilir.

 

Avrupalı müşteriler bir dizi benzinli ve dizel motor seçeneğine sahip olacak. Kuzey Amerika’da ise A-Serisi sedan modelde bulunan 2.0 litre dört silindirli 188 hp (191 PS / 140 kW) motor sunulabilir.

 

Mercedes-AMG modelin 35 versiyonunu da hazırlayacak. Bu versiyonda AMG A35’den alınan 2.0 litre dört silindirli motor 301 hp (306 PS / 225 kW) güç çıkışı, 7 vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte yer alabilir.

 

Henüz bir AMG GLB 45 modeliyle ilgili bilgi yok ancak bu versiyon daha sportif GLA için hazırlanabilir.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo