Volkswagen Transporter’ı Mobil Spor Salonu’na Dönüştürdü

Ototeknikveri     03 Ocak 2019 11:45

Sürücüler özellikle uzun saatler direksiyon başında oturduklarında hareketsiz kalıyorlar ve bu sağlıksız bir durum. Hafif ticari araç sürücüleri günde ortalama 2.89 saati koltukta harcıyorlar. Volkswagen buna yönelik bir çözüm arayışı içinde.

Volkswagen Transporter’ı Mobil Spor Salonu’na Dönüştürdü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hareketsiz kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor, kemikleri ve kasları zayıflatıyor. Şimdi Volkswagen bu sorunları önlemek için ticari araç sürücülerinin araçlarının içinde spor yapabilmesi için çalışıyor.

 

Volkswagen Ticari Araçlar, bir Transporter’ı pek çok araçta bulunabilecek nesnelerle mobil spor salonuna dönüştürdü. “Working Out With You” adı verilen bir de egzersiz programı hazırlayan firma, bu programın Mobile Gym Transporter ile her yerde ve herhangi bir zamanda tamamlanabileceğini belirtiyor.

 

Farklı kas gruplarını çalıştırması için oluşturulan program, Volkswagen filo müşterisi olan Pimlico Plumbers firması ve firma bünyesinde çalışan kişisel antrenör James Dean ile birlikte hazırlanmış.

 

Egzersiz programı pahalı bir spor salonu üyeliği ya da gelişmiş ekipmanlar gerektirmiyor. Programda VW Transporter’da araç içinde günlük olarak bulunan basit nesneler ya da gövde panelleri ve yükleme alanı kullanılarak şınav, çömelme hareketleri, press gibi hareketler yapılabiliyor.

 

Toplamda altı hareket var ve bunlar videodan izlenerek tekrarlanabiliyor. Ticari araç sürücüsü olmasanız da doktorların herkes için, bisiklet sürüşü ya da yürüyüş gibi basit şeyler bile olsa, haftada 150 dakika egzersiz tavsiye ettiğini hatırlatalım. Ayrıca haftada en az iki sefer tüm önemli kasları güçlendiren egzersizler yapılması tavsiye ediliyor.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo