Yeni Elektrikli Crossover Konsepti Detroit’e Geliyor: Infiniti QX Inspiration

Ototeknikveri     04 Ocak 2019 09:55

Infiniti Detroit’de gerçekleştirilecek 2019 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda QX Inspiration adlı yeni konseptini tanıtacak.

Yeni Elektrikli Crossover Konsepti Detroit’e Geliyor: Infiniti QX Inspiration
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmaya göre, bu konsept yeni çıkacak bir yüksek performanslı ve elektrikli crossover modelin ön izlemesini sunuyor. Konsept firmanın yeni tasarım dilini de ortaya koyuyor. QX Inspiration, yüksek bir omuz çizgisiyle, şık ve fütüristik bir dış cephe tasarımına sahip.

 

Gelenek ve gelecek birarada

Otomobilin yan aynalarının yerinde kameralar var, bu da geleceğin otomobillerinde sık karşılaşacağımız bir özellik. Sadece Audi ya da Infiniti değil, pek çok otomobil üreticisi yakında bu çözümü kullanacak.

 

Yeni elektrikli otomobil platformları geliştirerek Infiniti geniş, salon tarzı kabinler yaratmayı hedefliyor. QX Inspiration konsepti de yine böyle bir kabine sahip. İlginç bir şekilde, kabinde geleneksel tekniklerle ve el işçiliğiyle üretilmiş kısımlar var. Materyallerin Japon stilini yansıtmasına özen gösterilmiş.

 

Bu arada, genel iç mekan ambiyansı ve teknolojileri de Japon misafirperverliğini yansıtıyor. Sürücüye her aşamada yardım edilirken, yolcular da çevrelerindeki dünyaya bağlanıyor.

 

Firma konseptle ilgili basın açıklamasında “QX Inspiration, Infiniti için yeni bir çağı temsil ediyor ve markamızı nereye taşımak istediğimizi gösteriyor. Yeni teknoloji bize tasarım felsefemizi geliştirme şansı verdi. Konseptin temelinde sakin bir güç var.” ifadeleri kullanıldı.

 

QX Inspiration 14 Ocak günü Detroit’de tanıtılacak.

Son Güncelleme : 05 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo