Polestar 2’den yeni teaser

Ototeknikveri     04 Ocak 2019 09:55

Elektrikli Polestar 2’den ilk teaser yayınlandı. Yeni model, 482 km menzil ve 395 hp güç çıkışıyla gelecek.

Polestar 2’den yeni teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şık bir dört kapılı fastback formunda tasarlanan Polestar 2, yüksek performanslı bir elektrikli otomobil ve Tesla Model 3 ile rekabet edecek. Firmanın yeni yayınladığı teaser resim fazla ayrıntı vermese de, otomobilin arkasındaki şarj portu ve uzun bir şeritle birbirlerine bağlanan ince farlar görülebiliyor.

 

Geleneksel fastback stilini koruyan Polestar 2, hafif eğimli bir arka cam ve kısa sayılabilecek bir bagaja sahip. Otomobilin ince karakter çizgisi, akıcı bir stile sahip kaportaya hareket katıyor.

 

Polestar yeni modelin Android tabanlı bir multimedya sistemine sahip olacağını doğruladı. Google Android HMI adını alan sistem, Amazon’un Alexa’sına benzer bir sanal asistan olan Google Assistant ile gelecek.

 

Polestar otomobilin 395 hp (294 kW / 400 PS) güç çıkışı ve yaklaşık 482 km menzille geleceğini belirtti. Polestar 2, Tesla Model 3 ile rekabet edeceği için fiyatlandırmasının da benzer olması bekleniyor. Otomobile hem abonelik sistemiyle hem de nakit satışla sahip olunabilecek.

 

Tesla Model 3’ün fiyatı 44.000 dolar’dan başlıyor. Polestar 2 sahipleri Tesla’ya kıyasla daha fazla vergi indirimi avantajına sahip olacak.

 

Polestar 2 önümüzdeki haftalarda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 05 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo