Skoda’da Her Yaşa Uygun Avantajlı Kış Bakım Kampanyası

Ototeknikveri     07 Ocak 2019 08:49

Skoda, kesintisiz ve sorunsuz sürüş keyfi için kullanıcılarına avantajlı kış bakım teklifleri yapıyor. Skoda sahipleri, Yetkili Servislerde 16 Şubat tarihine kadar devam edecek bu avantajlardan yararlanarak, kışı daha güvenli ve daha keyifli geçirebilecekler.

Skoda’da Her Yaşa Uygun Avantajlı Kış Bakım Kampanyası
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kampanya kapsamında bakım parçalarında, bakım işçiliğinde, motor yağları ve lastiklerde indirim fırsatlarını yakalamak mümkün. Ayrıca Skoda Orijinal Aksesuarlarında ise yüzde 30 indirim fırsatı da bulunuyor.

 

Her yaşa uygun avantajlar

Skoda, sadece yeni modeller için değil, 8 yaş üstü modelleri için de avantajlı servis fırsatları sunuyor. Kampanya dahilinde 2 yaşına kadar olan Skoda modellerine periyodik bakım işlerinde, orijinal parça, işçilik ve motor yağlarında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

 

2-4 yaş arası Skoda modellerine, periyodik bakım işlerinde, orijinal parça ve işçilik ile Continental, Michelin, Bridgestone ve Lassa lastiklerinde yüzde 15, motor yağlarında ise yüzde 15 indirim yer alıyor. 5-7 yaş arası Skoda modellerine, periyodik bakım işlerinde, orijinal parça ve işçilik ile lastiklerde yüzde 25, motor yağlarında ise 20 indirim sunuluyor.

 

Bununla birlikte 8 yaş ve üstü Skoda modellerine sahip olanlar, periyodik bakım işlerinde, orijinal parça ve işçilik ile lastik alımlarında yüzde 30, motor yağlarında yüzde 20 indirimden yararlanabilecek.

 

Son Güncelleme : 07 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo